Dnevni horoskop za nedeljo, 19. marca 2023

18. marec 2023

Ljubezen bo še kako pomembno področje, ki ga boste z veseljem negovali.

Nežne misli, povezane s čustvi in vsem kar se vam je v zadnjem času zgodilo bodo tiste, ki vas bodo vodile naprej. Lažje kot običajno se boste soočili s sabo in tistimi, ki so v vaši bližini in vam želijo dobro. Prisluhnite tišini in tistim željam, ki vam že dlje časa švigajo po mislih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Z nekom, ki vas venomer prepričuje, kaj bi morali storiti se ne boste ravno strinjali. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, morda celo globlje razmislite, ali ima ta oseba prav.

BIK

Vsaka stvar, ki se vam bo zgodila, bo imela določen pomen. Srečanje, ki se vam obeta bo prijetno, strastno in vznemirljivo. Tudi ko boste šli proti domu, boste še vedno čutili metuljčke v želodcu.

DVOJČKA

Z nekom se boste zaradi trmastega pristopa zapletli, kar ne pomeni da mora priti do večjega konflikta. Dobro razmislite in poskusite postati nekoliko bolj odločni ter bolj samozavestni.

RAK

Dan, v katerem luna prehaja v znamenje ribi preživite po svojem okusu, saj imate dovolj časa in energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili. Čas je, da se odprete bližnjim.

LEV

Vaša nihanja gredo nekomu na živce, kljub temu se še ne boste sposobni odločiti ali bi se podali v levo ali v desno. Potrudite se, da bo večer ostal v lepem spominu.

DEVICA

Pretekle izkušnje so vas pripeljale do tega, da ljudem okoli sebe preprosto ne morete več zaupati. Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo kritiziral, saj boste precej trmasti.

TEHTNICA

Povedali boste, da vam ustreza povabilo v zadnjem trenutku, saj za odločitev in priprave potrebujete več časa. Marsikaj bo odvisno od vašega pristopa, zato pokažite več navdušenja.

ŠKORPIJON

Pozitivna čustva prenesite še na vse druge, ki jih imate radi. Osredotočite se na bistvo in naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč, kar je bolj priporočljivo, kot da bi po nepotrebnem tavali.

STRELEC

Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravkih, saj se zaradi stresa in notranjih napetosti odpornost zmanjšuje. Nečesa ste že močno naveličani, zato je čas, da naredite kakšno spremembo.

KOZOROG

Slišali boste nekaj, kar vas bo globoko pomirilo. Spoznali boste, da vam nekdo, ki mu še pred kratkim niste najbolj zaupali želi dobro. Pozorni bodite pri odnosu s starši in starejšimi.

VODNAR

Čeprav se bodo vsi ki vas obkrožajo poskušali vtikati v vaše življenje in razmišljanje, se boste znali odločno postaviti zase. Radi bi v miru premislili in zadeve končali povsem po svoje.

RIBI

Pokažite čustva, igrajte se z besedami, vse se lahko konča na najboljši mogoči način.

Ponudila se vam bo priložnost za razrešitev osebne zadeve. Čeprav znate misliti s svojo glavo, boste tokrat potrebovali nasvet.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo