Dnevni horoskop za nedeljo, 23. januarja 2022

22. januar 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 23. januarja 2022

22. januar 2022
Avtor: Profimedia

Medsebojni odnosi bodo poudarjeni, prav tako boste želeli urediti vse kar je povezano z družino ter ljubezenskimi zgodbami.

Delovali boste pristno, najraje v tišini. Z veseljem boste vsakomur, ki bo potreboval nesebično priskočili na pomoč. Razpravam, ki zahtevajo odločen pristop se raje izognite.

OVEN

Vse skupaj se bo vrtelo z neverjetno hitrostjo, kar vas bo razveseljevalo. Pustite se navdušiti in popeljati v pogovore, ki vam prinašajo popolnoma nov pogled na določene zadeve.

BIK

Morali se boste odločiti med mnenjem drugih in svojim mnenjem, ki pa ne bo ravno natančno dodelano. Skrbelo vas bo, kaj si nekdo misli o vsem skupaj, vendar so skrbi zaradi ugodne energije v tehtnici odveč.

DVOJČKA

Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo pustilo zanimiv pečat, saj še niste pripravljeni priznati svojih napak, kljub temu da dejstva neprestano in očitno švigajo mimo vas.

RAK

Zaupajte v svoje odločitve in to vam bo prineslo tisto, kar potrebujete in si želite že nekaj časa. Več časa boste zaradi energije lune v tehtnici namenili prijatelju, s katerim že dlje časa nista bila v stikih.

LEV

Kljub luni v tehtnici se lahko po nepotrebnem zapletete. Če ste z nekom nekaj dogovorjeni, se poskusite tega držati, saj se vam v nasprotnem primeru nakazujejo zamere.

DEVICA

Sproščenost, ki bo skupaj z energijo lune v tehtnici vzpodbujala odlične odnose, lahko prebudi tudi čustva, ki pa jih ne dajte takoj na plano, saj bi lahko nekdo to spretno izkoristil v svoj prid.

TEHTNICA

Ugotovili boste da je vir sreče vaše zadovoljstvo, ki ga boste prenašali tudi na okolico. Koristil vam bo stik z gozdom, ki vas bo sproščal, tudi v hladnih trenutkih boste zunaj popolnoma navdušeni.

ŠKORPIJON

Če ste se odločili, da boste poskrbeli zase, je čas, da začnete tudi telovaditi in se pravilno prehranjevati, kar je lahko za vas, ki ste velik gurman, velik problem. Potrebno bo vztrajati.

STRELEC

Solze vam ne bodo koristile, zato se sestavite in jim ne dovolite da vam pokvarijo vse, kar ste si v zadnjem času zgradili. Naj vas ne zmoti, da nekdo razmišlja popolnoma drugače.

KOZOROG

Pred vami je čas situacij povezanih z reševanjem vašega ljubezenskega področja, ki se je znašlo v zmedi. Izpostavljena bo tudi potreba po telesni aktivnosti, saj vas vodi žeja po napredku.

VODNAR

Tako v ljubezenskih kot v prijateljskih odnosih se kljub luni v tehtnici, ki prebuja povezovanje zapirate in ugaja vam, da vas drugi razvajajo. Varčujete z močmi, saj boste zvečer potrebovali več energije.

RIBI

Kljub temu, da boste imeli še tako dobre namene, ne bodo prišli do izraza, saj vas nekdo, ki razmišlja popolnoma drugače ne spusti blizu. Pričakujte, da se boste morali znajti sami.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close