Dnevni horoskop za nedeljo, 24. marca 2024

23. marec 2024

Dnevni horoskop za nedeljo, 24. marca 2024

23. marec 2024

Ne iščite bližnjic, saj bi se lahko hitro znašli v napačni poziciji. Ugotovite, kje tiči kamen spotike, in skušajte razrešiti, kar je v vaši moči.

Zbrane misli, povezane s čustvi in vsem, kar se vam je v zadnjem času zgodilo, bodo tiste, ki vas bodo vodile naprej.

Znali boste svetovati in se usmeriti v reševanje težav družinskih članov. Prisluhnili boste tudi tistim, katerih mnenj običajno ne upoštevate.

OVEN

Prihaja nekaj zanimivih namigov, med katerimi boste izbirali, ter si skušali izboljšati svoj položaj. Med drugim bodo premišljene besede tiste, ki vas bodo postavile na pravo mesto.

BIK

Želeli boste, da bi se vse odvijalo tako kot ste si zamislili, kar pa bo zaradi energije lune v devici večji problem. Skozi dan boste izredno napeti, saj se ponavlja nekaj, za kar ste upali, da se je končalo.

DVOJČKA

Iskren pristop bo prava popotnica do sreče, pričakujte tudi veliko smeha, saj boste znali poudariti šaljive plati. Energičnost in dobro voljo boste prenašali na vse, ki jih boste srečali.

RAK

Vse boste z energijo lune v znamenju device delali po pravilih. Prebijte se čim bolj premišljeno skozi težave, ki vas obremenjujejo. Pričakujte tudi iskreno pomoč nekoga od prijateljev.

LEV

Globoko v sebi se boste zaradi lune v devici ukvarjali s tem, kako bi morali rešiti določen zaplet, ki je žal povezan tudi s finančnim stanjem in ugledom, ki je za vas ponosne leve zalo pomemben.

DEVICA

Tokrat se boste lažje odločali tudi o pomembnih stvareh, saj vam bo vse kristalno jasno. Prav tako se boste navdušeno soočili s posebnimi novicami, ki prebujajo zanimanje in radovednost.

TEHTNICA

Če se boste zaradi kritično naravnane energije lune v devici sprli z nekom, bo to najslabša izbira, še posebej, če si želite preživeti čim bolj umirjen dan. Posvetite se raje področju čustev.

ŠKORPIJON

Nekaj kar vas čaka v domačem okolju boste opravili šele takrat, ko vas bodo poklicali ali vas opozorili. Posledic ne bo, toda vseeno vas bo skrbelo, ker bi radi v očeh nekoga od bližnjih zelo dobro izpadli.

STRELEC

Določena informacija, ki jo boste prejeli, vam bo povzročila nekaj preglavic, saj ste bili prepričani, da se bo nekaj zavrtelo v popolnoma drugačni smeri. Če imate namen se čustveno soočiti, malce počakajte.

KOZOROG

Skušajte podarite več nežnosti, saj nima smisla, da na nekoga, ki si želi le nekaj vaše pozornosti, delate vtis z napačnimi koraki. Nekaj kar vas moti, se bo skozi dan zelo zavleklo.

VODNAR

Nekaj se bo ves čas spreminjalo, vendar niste daleč od resnice, ki vam lahko omogoči, da se v prihodnje pravilno odločite. Ne prenesete oseb, ki se jim morate nenehno opravičevati za svoja spontana dejanja.

RIBI

Storite z luno, ki se bo skozi dan nahajala v znamenju device več za svoje zdravje in fizično pripravljenost. Zaradi svoje labilne narave boste na čustvenem področju naleteli na nekaj prehodnih težav.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close