Dnevni horoskop za nedeljo, 26. junija 2022

25. junij 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 26. junija 2022

25. junij 2022

Klepetavost in radovednost bosta ustvarili prijetno vzdušje.

Težko se boste zadrževali v samoti, zato se neobremenjeno povezujte. Na ljubezenskem področju bo prevladala simpatična energija, ki bo prebudila vsakogar. Samski, sedaj je pravi čas za skok v neznano, ali po spletu ali v živo, odločite se sami. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Zaradi lune v znamenju dvojčkov boste ves čas izredno sproščeni in nasmejani. Področje ljubezni bo obarvano s spontano energijo, kar bo v pomoč tako vezanim kot tudi samskim ovnom.

BIK
Uporabite pogum in dobro komunikacijo, ki jo prebuja luna v dvojčkih, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo tega, da se poglobite.

DVOJČKA
Pojdite v hribe ali na kolo, vsak trenutek preživet v dobri družbi bo obarvan s harmonijo. Če se bo pripetila kakšna nerodna malenkost, se boste znali vsemu skupaj nasmejati.

RAK
Naj se vas preveč ne dotaknejo razni družinski pritiski in nepredvidljive spremembe, ki so tik za vogalom. Potrebno bo veliko potrpežljivosti, v nasprotnem primeru se ne boste najboljše odzvali.

LEV
Pričakujte z luno v dvojčkih nepričakovano in si dovolite spustiti vse navidezne omejitve, ki so vas v zadnjem času odtujile od trenutkov sreče, po katerih tako zelo hrepenite.

DEVICA
Vezane device čaka iskrena sreča v ljubezni, ki bo popestrila vaše življenje, zato se odzovite tistemu simpatičnemu povabilu, o katerem že nekaj dni neprestano razmišljate.

TEHTNICA
Čeprav se bo veliko dogajalo, vse zadeve ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej je na vrsti obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven razplet.

ŠKORPIJON
Kljub luni v znamenju dvojčkov lahko naletite na manjšo zmedo v komunikaciji. Zelo obetavne bodo vse športne aktivnosti in stiki z dobrimi prijatelji, ki vas razumejo. 

STRELEC
Izpeljali boste dobre družinske dogovore in uspešno zaključili pomembno kočljivo situacijo. Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo, glede osebe, ki vas neprestano obremenjuje.

KOZOROG
Situacija, v kateri ste se znašli, vas bo spravljala v dobro voljo in vam dajala odlično energijo. V notranjosti se bodo vrstile spremembe, ki bodo tokrat povezane predvsem z dojemanjem pomembnih zadev.

VODNAR
Opazili boste nekaj, česar niste niti opazili, saj se z luno v dvojčkih prebuja radovednost. Polni energije boste tudi na področju ljubezni, kjer lahko pričakujete veliko strasti.

RIBI
Ni še nastopil vaš čas, zato še malce počakajte, kar pa z luno v dvojčkih ne bo najbolj enostavno. Prijetna gesta prijatelja, ki vas bo na osebnem področju končno zadovoljila.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close