Dnevni horoskop za nedeljo, 28. aprila 2024

27. april 2024

Dnevni horoskop za nedeljo, 28. aprila 2024

27. april 2024

Iz spontane in neodvisno naravnane energije prehajate v resno popoldne, zato ne pričakujte raznih povabil in namigov.

Pomembo vam bo, da čim več storite ter da vas vidijo, da ste zelo produktivni. Na reševanje ljubezenskih zapletov ne boste niti pripravljeni, niti navdušeni.

Najboljše se boste počutili doma, želeli boste, da nihče ne moti vašega miru in osredotočenosti.

OVEN

Zaradi budnega uma vam ne bo dolgčas, posebno v družbi izredno prijetnih oseb, s katerimi se lahko znajdete v debati, ki bo odprla razna področja, ki so bila v zadnjem času aktualna.

BIK

Nečesa si boste tako močno želeli, da se boste kljub luni v znamenju kozoroga podali na divjo vožnjo brez omejitev. Naučite se biti sami s seboj, saj boste lažje umirili svoje misli.

DVOJČKA

Namesto da čakate, da se bo nekaj premaknilo, se posvetite drugim stvarem, saj bo morda vse skupaj samo prišlo do vas. Prisluhnite osebi, ki vas bo presenetila z dobrim nasvetom.

RAK

Čeprav ste imeli še včeraj glede določene zadeve pomisleke, lahko končno preidete k dejanjem. Doživeli boste nekaj, kar vam bo polepšalo dan, še posebej na ljubezenskem področju.

LEV

Če imate že dalj časa težave v odnosu, se zaradi hladne energije, ki jo prebuja luna v kozorogu pogovorom in raznim dokazovanjem raje izognite. Gibanje vam bo povrnilo kondicijo.

DEVICA

V zasebnih odnosih se boste znašli v podrejenem položaju, zato bodite bolj strpni, počasi boste našli prave besede, da nekomu končno razložite, da imate glede nečesa prav.

TEHTNICA

Poskusite se v domačem okolju osredotočiti, in ne skačite neprestano iz ene teme na drugo. Preganjale vas bodo nedokončane zadeve, zato se boste odzivali ostro in strogo.

ŠKORPIJON

Zaznavali boste močan notranji nemir, ki bo onemogočal osredotočeno delo, še posebej, če vas čaka doma kakšno hišno opravilo, ki zahteva bolj precizen in umirjen pristop.

STRELEC

Konflikt, v katerem se boste znašli bo neutemeljen, razmislite pa, če se v ozadju vendarle ne skriva kanček slabe vesti in krivde. Vzemite stvari v svoje roke in v trenutku boste zadovoljni.

KOZOROG

Kljub luni v vašem znamenju se lahko prebudi močna čustvena razdvojenost. Ne zapostavljajte želja in potreb, ampak se potrudite in prebudite, še posebej če ste v razmerju strast.

VODNAR

V družinskih odnosih lahko popoldne z energijo kozoroga nastopi nepredviden preobrat, ki vam ne bo najbolj všeč. Ob določeni osebi boste ostali brez besed, čeprav vam ne bo vseeno, kaj si v resnici misli.

RIBI

Priznati si morate, da ste nekoliko sebični, vendar bo to edina pot, da se prebijete mimo tistih, ki vam ne privoščijo zadovoljstva. Prav je, da si privoščite umik od kočljivih situacij.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close