Dnevni horoskop za nedeljo, 3. julija 2022

02. julij 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 3. julija 2022

02. julij 2022

Mešane energije ki prihajajo vas bodo potegnile v zaključevanje in dokončevanje, zraven pa boste sanjarili o lepih stvareh.

Dovolite bližnjim da vas opozorijo na nekaj, kar bi lahko imelo za vas dolgoročen pomen. Vodila vas bo iskrena energija, ki se bo lepo prepletala tudi na ljubezenskem področju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Delovali boste nekoliko zmedeni. Osredotočite se na ljubezenska vprašanja in naj vam ne bo nerodno povedati, kaj vas v notranjosti muči. Dvomi naj ostanejo za zaprtimi vrati.

BIK
V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Lahko storite kakšen novi korak, vendar le po tehtnem premisleku. Največ sreče lahko pričakujete tisti biki, ki ste že dolgo v razmerju.

DVOJČKA
Pazite v drugem delu dneva, ko luna prehaja v devico pri zahtevnejših fizičnih opravkih, saj boste določene zadeve videli drugače, kot so v resnici. Nečesa ste že močno naveličani. 

RAK
Premislite, ali vam resnično ustreza nekaj kar se dogaja v družinskem okolju. Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo kritiziral, saj boste glede določenih stališč še vedno precej trmasti. 

LEV
Razveselil vas bo nasvet osebe, ki je očitno navezana na vas in vam želi dobro. Marsikaj bo odvisno tudi od vašega pristopa, zato pokažite več optimizma in želje po sodelovanju.

DEVICA
Pozitivna čustva prenesite še na vse druge, ki jih imate radi. Potrudite se, da bo dan umirjen in povezan s skladno energijo ter dogovori, ki lahko dolgoročno dobijo svoj pomen.

TEHTNICA
Pogosto imate občutek, da ne bi mogli živeti brez drugih, a tokrat bo povsem nasprotno. Radi bi v miru premislili in zadeve prespali, preden sprejmete večjo odločitev.

ŠKORPIJON
Imeli boste srečo, da se je tisto, na kar ste stavili, izkazalo za pravo odločitev. Sicer bi si zapravili zaupanje, ki ste ga toliko časa skrbno gradili. Ujemite simpatičen pogled osebe nasprotnega spola.

STRELEC
Dogajanje bo potekalo v vznemirljivih energijah. Znali boste poskrbeti zase in za dobro počutje, ki vas bo držalo pokonci. Lahko se odločite tudi za srečanje, ki bo dišalo po romantiki.

KOZOROG
Tesnoba, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju, zaključuje svoj cikel. Nekdo od prijateljev vam bo s svojimi komplimenti še dodatno dvignil samozavest, po kateri hrepenite.

VODNAR
Previdno delujte v odnosu s starši in starejšimi, ki si bodo vzeli čas in se poskušali vtikati v vaše življenje in razmišljanje. Povejte na glas, kaj je tisto, česar ne mislite spremeniti.

RIBI
Pokažite čustva, saj bo nekdo v nasprotnem primeru dobil o vas popolnoma napačen vtis. Zvečer, ko se bo luna nahajala v devici, boste tkali načrte za naslednji teden.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close