Dnevni horoskop za nedeljo, 5. maja 2024

04. maj 2024

Dnevni horoskop za nedeljo, 5. maja 2024

04. maj 2024

Nakopičeni dvomi bi se morali sprostiti, zato nikar brezglavo ne vztrajate tam, kjer se zadeve ves čas komplicirajo.

Zmotila vas bo počasnost drugih. Želeli boste sami sprejemati odgovornosti za svoja dejanja. Individualnost bo močno izražena na vseh področjih delovanja.

Na področju prijateljskih odnosov in ljubezni vas bo spremljalo navdušenje, ki omogoča, da lažje stopite kakšen korak čisto spontane narave. Odziv bo seveda pozitiven.

OVEN

Bodite bolj tolerantni do ljudi, ki se nahajajo v situacijah, ki jih niso sposobni rešiti sami. Naj vam dvomi ne pokvarijo obetavnega pogovora, ki bi lahko nekomu razjasnil številna vprašanja.

BIK

Ves čas se boste spraševali, ali je situacija, v kateri ste na področju čustev trenutno, res to, kar vam ustreza. Energijo lune v ovnu skušajte izkoristiti za večje premike na osebnem področju.

DVOJČKA

Nikar si ne dovolite več, da nekdo zaradi svoje šibkosti manipulira z vami. Morda se vam je še pred kratkim zdelo, da vas spremlja neugodno izhodišče, vendar bo vedno bolj jasno, da vendarle ni tako.

RAK

Končno vam bodo tisti, katerih mnenje že čakate prisluhnili, prav tako boste želeli ljubezensko soočenje, po katerem že nekaj časa hrepenite. Strpno počakajte, čeprav boste nestrpni.

LEV

Z energijo lune v ovnu se marsikaj ne bo izšlo kot ste načrtovali. Obstali boste na točki, ki vas lahko vznemiri, poleg tega pa zaradi notranjega nemira ne boste takoj našli, kar boste iskali.

DEVICA

Bodite budni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval v svoj prav. Najprej zahtevajte odgovore na vse nejasnosti, preden se karkoli pomembnega odločite. Pripravite se na strasten večer.

TEHTNICA

Kljub nemirni energiji lune v ovnu ponudite roko sprave, posebno v odnosih s starejšimi, ki včasih delujejo nerodno. Smisel za podrobnosti bo neverjeten, pomembno zadevo boste imeli pred očmi.

ŠKORPIJON

Če se želite lotiti kratkoročnega načrtovanja prijetnih trenutkov, si boljšega dneva ne bi mogli izbrati. Ljudje okoli vas bodo brez motivacije, vi pa jih boste v trenutku spravili v boljšo voljo.

STRELEC

Nenavadna odločitev se vam bo obrestovala veliko prej, kot ste predvidevali. Čas je, da se z energijo lune v ovnu, ki je zelo napredna premaknete naprej in se ne posvečate več malenkostim.

KOZOROG

Na ljubezenskem področju potrebujete več skupaj preživetih trenutkov, v nasprotnem primeru se boste znašli v slepi ulici. Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste notranje nemirni.

VODNAR

V odnosih boste raztreseni, kljub temu vam bo prijetna spodbuda družinskih članov dala energijo, s katero boste čim prej dokončali nekaj zahtevnega. Zaželeli si boste lenarjenja v dvoje.

RIBI

Nagnjeni boste k svojim zakoreninjenim argumentom, prepričani, da vas nihče ne razume, vendar se lahko hitro opečete, čeprav se sami sebi zdite nepremagljivi. Presenečeni boste, kako malo je potrebno, da se vse obrne v pozitivno smer.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close