Dnevni horoskop za petek, 1. julija 2022

30. junij 2022

Dnevni horoskop za petek, 1. julija 2022

30. junij 2022

Odprte misli, entuziazem in pogumne odločitve vas vodijo k temu, da končno naredite korak, s katerim že dlje časa odlašate.

Ustavili se boste tam, kjer je zabavno in kjer čutite, da vas sprejemajo z navdušenjem. Srečanja bodo vsebovala noto pozitivne energije, ljubezen pa bo obarvana z iskrenostjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Želite si nekaj, kar je trenutno nemogoče, posebno v ljubezni, kjer situacija ni najbolj rožnata. Energijo raje uporabite v smeri, ki vam prinaša stabilizacijo in morda tudi dobiček.

BIK
Ne dovolite, da vam karkoli vsiljujejo. Hitro se bo namreč našel kdo, ki vam nikakor ne privošči uspeha. To zlasti velja za vaše odnose v službi, ki so že nekaj časa malce skrhani.

DVOJČKA
Z energijo lune v raku se lahko kljub začetnim komplikacijam z nekom pogovorita in prilagodita. Kljub luni v znamenju leva boste utrujeni, ugajale vam bodo mirne oblike sprostitve.

RAK
Ne bodite preveč zaletavi, saj bo pomembno, kako se boste odzvali na spremenjene razmere. Imejte pripravljen rezervni načrt, poiščite pa tudi drugačne poti iz situacije, ki je nastala v zadnjem času.

LEV
Napetosti med vami in določeno osebo, trenja, konflikti in nesporazumi vas lahko, kljub temu da se bo luna nahajala v vašem znamenju, močno obremenijo. Hrepeneli boste po stabilnosti.

DEVICA
Pogrešate poglobitve in nekaj zelo simpatičnih trenutkov, ki jih boste želeli preživeti s svojo ljubljeno osebo ali bližnjimi. Ne pozabite tudi na pošto, ki lahko spremeni marsikaj.

TEHTNICA
Zaradi energije lune v levu bo delo v skupini zelo zabavno, vsekakor pa bolj učinkovito, kot če bi ga opravljali sami. Sprejmite priložnosti, ki prihajajo, in se nikar ne zapirajte vase.

ŠKORPIJON
Ne zanašajte se na nepomembne pripombe znanca, ki se bodo vrstile ena za drugo. Odločite se, da se bo vse skupaj reševalo drugače, resnica bo vendarle našla pravo pot.

STRELEC
Luna v levu bo na vas delovala izrazito pozitivno, zato se vam obeta obilo zanimivih dogodkov, ki vas bodo navduševali. Pripravljeni se boste tudi soočati s tistimi, ki vam niso podobni.

KOZOROG
V določeni situaciji se boste počutili dobro, pa čeprav si je ne boste izbrali sami. Tudi zadeva na področju čustev, ki vas v notranjosti obremenjuje, se bo kmalu stabilizirala.

VODNAR
Želeli se boste posvetiti sebi, se vprašati, kaj potrebujete, da dosežete srečo in se poglobiti vase. Priznali si boste tudi nekaj napakic ter začutili močno olajšanje.

RIBI
Na nekatere zadeve ne boste imeli večjega vpliva, kar pa vas niti ne moti, saj vam trenutno ustreza, da sledite poti, ki jo dirigirajo tisti, ki so vam blizu in vas dobro poznajo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close