Dnevni horoskop za petek, 11. marca 2022

10. marec 2022

Dnevni horoskop za petek, 11. marca 2022

10. marec 2022
Foto: Pexels

Čustva in občutljivost prinašajo zmedo, ki se lahko preplete tudi na področje kariere.

Težko boste sprejemali kritiko in s težavo si boste priznali, da ste v določeni situaciji napačno odreagirali. Spoznanja bodo grenka, vendar vas vodijo v dolgoročno izboljšanje situacije.

OVEN

Luna v raku vas bo spomnila, da je stara navada železna srajca. Če želite boljše počutje, izkažite več pozornosti tistim, ki si zaslužijo in spoznali boste, da so dobra dejanja vir dobrega počutja.

BIK

Zopet ste že močno naveličani določenih opravkov. Upate, da se bo reševalo drugače, hitreje, a resnica bo zaradi lune v raku vendarle drugačna. Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravilih.

DVOJČKA

Nekdo vam nikakor ne more dokazati, da v določeni zadevi nimate prav. Še preveč se izpostavljate, posebno v delovnem krogu, kjer vas opazujejo. Enkrat ste imeli srečo, tokrat pa morda ne.

RAK

Z ljubeznijo ne boste imeli težav, saj vas spremlja luna v vašem znamenju. Z nekom bosta tekmovala, kdo ima več zaslug za pomembno zadevo oziroma uspešno stvar.

LEV

Niste pripravljeni brati med vrsticami, čeprav nekdo pričakuje od vas prav to. Želeli boste konkretne odgovore in priložnost, s katero bi se lahko zavihteli k smiselnim zadevam.

DEVICA

Težko obdobje se je nepreklicno končalo. Zdaj boste lahko le še napredovali, ljubezen pa se bo neovirano razcvetela v tisto smer, ki vas lahko popelje v neverjetno globino.

TEHTNICA

Informacije, ki prihajajo vas lahko močno obremenijo, če se boste nenehno komu prilagajali. Glede dela lahko zahtevate nekaj črnega na belem, nekaj kar vas bo prepričalo v napredek.

ŠKORPIJON

Pričakujte nesporazume, predvsem na finančnem področju. Sprva se boste soočili s težavami, potem pa prihaja pomemben preobrat v vaše dobro, ki vas bo močno presenetil.

STRELEC

Nekaj vas preveč spominja na slabe izkušnje, ki set jih bili deležni in zato boste veliko bolj previdni. Pričakujete lahko napredek na področju izboljševanja kvalitete dela in odnosov s sodelavci.

KOZOROG

Dobri rezultati bodo v vas prebudili močno željo, da bi dosegli še več. Pretiran pohlep vas ne vodi nikamor, zato si čim prej poiščite pravo mejo, do katere se lahko pomaknete.

VODNAR

Vsaki zadevi se boste z energijo lune v raku posvečali izredno natančno. Pustite se tudi na področju ljubezni kdaj presenetiti in ne zavrnite možnosti za prijeten pogovor v dvoje.

RIBI

Ker boste želeli uspeti za vsako ceno, boste v vseh stvareh močno pretiravali. Pripravite se, če se boste morali enkrat zaradi tega pred nekom celo zagovarjati.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close