Dnevni horoskop za petek, 11. novembra 2022

11. november 2022

Dnevni horoskop za petek, 11. novembra 2022

11. november 2022

S konjunkcijo med Luno in Marsom se lahko marsikaj zakomplicira.

Za vse kar želite se boste morali tokrat boriti in intenzivno izražati svoje želje. Mnenja bodo različna, na vas pa je, da se odločite, kateremu boste v prihodnosti sledili. Upoštevajte tudi mnenja prijateljev, saj vas zelo dobro poznajo. Opozorijo vas lahko na nekaj, česar sami ne vidite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zadovoljni boste, saj bo prisotnega več razumevanja in dobre motivacije. Znali se boste odzvati na simpatičen način, le ob tistih, ki vas razburjajo, boste znali zaviti z očmi.

BIK
Nikar ne držite v sebi stvari, za katere niti niste odgovorni. Čustvena plat se bo srečala s številnimi notranjimi nasprotovanji, ki bodo od vas zahtevala hitre ter preudarne rešitve.

DVOJČKA
Energija lune v vašem znamenju vam prinaša nekaj preizkušenj. Ne pustite svojih zastavljenih načrtov na stranskem tiru, ampak jih skušajte začeti postopoma uresničevati. 

RAK
Težavam se boste znali izogniti, zanimale vas bodo le prijetne in vznemirljive situacije, ki bodo še dodatno vplivale na nasmešek na vašem obrazu. Pomagajte prijateljem v težkih trenutkih. 

LEV
V odnosih vsa skrb leži na vaših ramah, zato se boste podali v poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na osebnem področju. Skušajte gledati naprej, ne nazaj in vztrajajte.

DEVICA
Z luno v dvojčkih boste boljše volje, končno se bodo stari vzorci sami po sebi razblinili. Na čustvenem področju si boste želeli predvsem več strastnih objemov in vročih poljubov.

TEHTNICA
Polni silovite energije in novih načrtov boste za ostale sodelavce resna konkurenca. Ostanite pogumni ter samozavestni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate.

ŠKORPIJON
Zadeva, ki so vam jo dodelili od vas zahteva preveč časa in energije. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj prilagodljivi ter potrpežljivi.

STRELEC
Usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo odnosa, boste brez strahu, saj se bodo vsi dvomi po izčrpnem pogovoru s prijetno osebo popolnoma razblinili. Zapomnite si, če ne vprašate, ne boste izvedeli.

KOZOROG
Znebite se občutka, da morate ves čas hiteti. Priporočljivo je, da tudi takrat, ko prihajajo dvomi ohranite svojo samozavest. Izognite se tistim, ki so prepričani, da vedo čisto vse.

VODNAR
Z luno v dvojčkih boste polni zagona in motivacije, le prevelikih načrtov si ne delajte, saj bi vas lahko popeljali v stres. Napačno razumljena fraza ali situacija vas lahko v trenutku razjezi.

RIBI
Dobro premislite, preden se boste spustili v negotove nakupe. Ne bodite preveč popustljivi in najprej razmislite, ali se vse skupaj resnično izplača, morda vas želi nekdo le zavesti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close