Dnevni horoskop za petek, 12. aprila 2024

11. april 2024

Dnevni horoskop za petek, 12. aprila 2024

11. april 2024

Na področju čustev vam bo zaradi konjunkcije med Soncem in Merkurjem najbolj pomembno predvsem to, da lahko ob določeni osebi spontano uživate.

Skoraj nemogoče vas bo pretentati, zanimale vas bodo vse skrite zadeve, veliko boste raziskovali, še posebej vse kar je neznano. Všeč vam bo, če vas bo kdo branil in podpiral vaša stališča.

Pazite na zdravje, spremenite prehranjevalne navade in se bolj intenzivno ukvarjajte se z rekreacijo.

OVEN

Zaradi raztresene energije, ki jo prebuja luna v dvojčkih najprej intenzivno premislite, preden se boste podali v reševanje težjih nalog. Spontan pristop tokrat ne bo najboljša izbira.

BIK

Čeprav ste bili v sebi prepričani, da je nekaj zaključeno, se lahko pojavi še veliko nerešenih vprašanj, za katera si bo potrebno vzeti več časa, ter se z nekom tudi posvetovati.

DVOJČKA

V službi ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas, saj bo vaša rešitev tista, za katero se bo izkazalo da je najboljša. Nikakor vam ni treba ponavljati nečesa, kar bi vas obremenilo.

RAK

Sposobni boste sprejemati resne odločitve, prav tako boste kljub luni v znamenju dvojčkov uspeli narediti tudi nekaj koristnega, kar bo kasneje obrodilo finančne sadove.

LEV

Povabilo vas bo usmerilo v prijetne dogodke in vam omogočilo, da se ne bo potrebno prilagajati. Z negativnostjo se ne boste ukvarjali, raje se boste podali novim dogodivščinam naproti.

DEVICA

Bodite zaradi energije lune v dvojčkih pozorni na vsako besedo, še posebej tisti, ki se nahajate v skrhanih ali nejasnih situacijah in si nikakor ne želite nakopati še več nevšečnosti.

TEHTNICA

Ko boste naleteli na nekaj spornega, boste vse skupaj najlažje premagali v kotičku, ki bo tempelj spontanega delovanja. Na ljubezenskem področju boste kot veter v nevihti.

ŠKORPIJON

Začnite reševati pomembne stvari pri sebi in razmislite, kaj ste izjavili v odločilnem trenutku. Ko boste znova premislili, boste znali sprejeti bolj tehtno ter premišljeno odločitev.

STRELEC

Zasanjanost, ki se bo prebujala kljub vplivu lune v dvojčkih vas lahko za trenutek ohromi, da se ne boste sposobni takoj odzvati, kot to storite običajno. Marsikoga boste presenetili.

KOZOROG

Razmišljali boste o raznih načrtih za prihodnje obdobje, vendar nikar ne ostanite samo pri razmišljanju, saj veste, da vas lahko prazno sanjarjenje hitro pahne v nezadovoljstvo.

VODNAR

Prav je, da pokažete da ste pogumni, ter da ohranjate ponos, vendar nikar, kljub razigranosti, ki jo prebuja luna v dvojčkih ne pretiravajte tam kjer ob vaših izjavah drugi zavijajo z očmi.

RIBI

Z veseljem si boste privoščili več druženja s prijatelji in družinskimi člani. Samski ne boste več čakali, da se zgodi nekaj ko bo nastopil pravi čas, ampak se boste podali v iskanje.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close