Dnevni horoskop za petek, 19. aprila 2024

18. april 2024

Dnevni horoskop za petek, 19. aprila 2024

18. april 2024

Polni boste raznih posebnih želja ter zamisli, ki jih boste želeli pretvoriti v realno obliko. V pomoč vam bo sodelovanje s podobno mislečimi.

Nagnjeni boste k sprejemanju več odločitev hkrati, obdarjeni z močno voljo in sposobnostjo premagovanja ovir in dvomov.

Lepe misli vam prinašajo osebno zadovoljstvo, varujte pa se težnje po nadzoru in pretiranega analiziranja.

OVEN

Zaradi lune v devici tokrat drugi ne bodo imeli možnosti, da bi vas prepričali o čemer koli drugačnem od tistega, kar je začrtano. Spoznali boste, da je dobro poslušati prvi občutek.

BIK

Nekdo vam bo pomagal, da boste ugotovili, kaj si želite in česa ne, čeprav bo pogovor potekal zelo sproščeno. Pogoji bodo skoraj idealni, zato izkoristite tam kjer je potrebno svoj pogum.

DVOJČKA

Energija bo strastno spodbuja delo in prinaša voljo do pomembnih premikov na finančnem področju. Nekdo vas mika, vendar vam vse skupaj ne bo ustrezalo tako, kot bi si v resnici želeli.

RAK

Vse, kar vas bo obdajalo se vam bo zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici, vendar nikar ne podlezite slabim občutkom. V ljubezni boste ponovno na prelomnici, kar vam ne bo všeč.

LEV

Pričakujte nekaj prijetnih vibracij v zvezi z dolgo pripravljenim in načrtovanim dejanjem.
Čakanje vas bo močno vznemirjalo, toda tokrat nimate druge izbire, zato se umirite.

DEVICA

Tudi če boste naredili nekaj napak, se ne obremenjujte, saj se boste iz njih nekaj pomembnega naučili. Dobro razmislite, koga boste vprašali za pomemben nasvet.

TEHTNICA

Na razpolago boste imeli dovolj časa, tudi za to, da se odločite, kaj je trenutno pomembno in kaj lahko počaka. Prepoznajte svetle točke, ki se bodo nizale ena za drugo.

ŠKORPIJON

Nekaj nekoristnih informacij bi vas le zmedlo in utrudilo, zato se z luno v devici zberite in z analitičnim pristopom skušajte izluščiti bistvene zadeve. Nikar pa ne bodite nepotrpežljivi.

STRELEC

Razmislite o tem, kaj boste v situaciji, v katero ste vložili ogromno energije dobili v zameno. Potrebovali boste veliko direktnosti, še posebej pri simpatičnih osebah nasprotnega spola.

KOZOROG

S produktivno energijo, ki jo prebuja luna v devici se boste podali novim podvigom naproti. Ne dovolite, da bi se zopet prepirali ter povzročali slabo voljo tam kjer ni potrebno.

VODNAR

Neprestano boste vrteli film nazaj, z razlogom, da bi našli nekaj kar bi vam podarilo odgovor tam kjer ste neodločni. Na področju čustev boste vpeti v zanimiv in strasten vrtinec.

RIBI

Mikalo vas bo, da bi naredili premik glede vprašanja, ki vas skrbi že dlje časa. Skušajte se najprej soočiti z zapletenimi podatki in nato preverite še vse, kar je povezano s področjem financ.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close