Dnevni horoskop za petek, 19. avgusta 2022

18. avgust 2022

Dnevni horoskop za petek, 19. avgusta 2022

18. avgust 2022

Konjunkcija med Luno in Marsom prinaša pogum, samozavest in neverjetno moč.

Lahko prevzamete pobudo in delujete strastno. Hitre instinkte in borbenost lahko uporabite za obrambo tistih in tistega kar vam je pri srcu. Če boste razdražljivi, nepotrpežljivi, ali celo oblastni, se morate umakniti in se poskušati sprostiti. Če ostanete v vznemirjenem stanju, boste verjetno načeli kakšen konflikt. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nekoliko manj odločni boste kot običajno. Z vplivom Zadnjega krajca boste spoznali, da je včasih bolj smotrno postaviti se v ozadje in zadeve opazovati, kot da bi se preveč izpostavljali.

BIK
Ko boste sestavljali pomembno sporočilo, bodite previdni, da ne bi zanemarili nekaj podrobnosti, ki imajo lahko za celotno zadevo ključen pomen. V ljubezenskih odnosih boste negotovi.

DVOJČKA
Končno je nastopil vaš čas, zato dvignite glavo in naredite nekaj, da se vam poveča tudi samozavest. Všeč vam bodo živahni ljudje, ki bodo s svojo spontanostjo ustvarjali prijetno vzdušje.

RAK
Težave, ki se bodo nizale, bodo posledica tega, da ste velikokrat do zdaj le zamahnili z roko, namesto da bi se odločili soočiti se z vsem skupaj. Previdno odreagirajte in prisluhnite ko bo to potrebno.

LEV
Nikar se dopoldne, ko bo luna še v biku ne odzivate na vsako besedo saj s tem dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka in trenutkov, da sestavite zmedene misli.

DEVICA
Izredno zamišljeni in zasanjani boste skušali rešiti nekaj pomembnega, vendar se lahko vse skupaj še bolj zakomplicira. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in motivirati.

TEHTNICA
Nekaj se bo zakompliciralo, kar vas bo razjezilo, saj bodo ljudje okoli vas nezanesljivi. Manjka vam energije, zato se boste spuščali v manjše konflikte, ki pa ne prinašajo boljšega počutja.

ŠKORPIJON
Trenutno potrebujete več energije in časa, da bi spregledali pomembno točko. Soočili se boste z nekom, ki je še bolj podkovan z nasveti, kar pa vas lahko le še dodatno zmede.

STRELEC
Z energijo Zadnjega krajca iskreno pokažite, kaj nameravate storiti, da ne boste nekoga preveč presenetili. Vsi dogovori bodo uspešni, tudi če boste pri vsem skupaj malce površni.

KOZOROG
Našli boste nekaj, kar vas bo močno presenetilo. Ne glede na to, kakšne energije bodo švigale se raje držite načrta in ne dovolite, da vam misli odtavajo po svoje, v neznano.

VODNAR
Ne zapostavljajte ljubezni, saj vam bo kmalu bolj toplo okrog srca, poleg tega boste bolj stabilni in odločni. Odločitve, ki jih boste sprejeli, se bodo dolgoročno obrnile v zaslužek.

RIBI
Poskusite se za trenutek umakniti iz napetega ozračja. Potrebovali boste veliko časa, da si naberete nove moči, zato se raje kot za raziskovanje odločite za prebiranje lahkotne literature.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close