Dnevni horoskop za petek, 23. decembra 2022

22. december 2022

Dnevni horoskop za petek, 23. decembra 2022

22. december 2022

Delovali boste brez ovir, na podlagi svoje strasti in notranjih občutkov.

Delovanje bo intenzivno, polno močnih zaznav, ki pa jih boste morali nekako sprostiti. Z jezika vam lahko zaradi povečanega entuziazma pobegne kakšna neumnost ali nesramnost. Svoji domišljiji ne postavljajte ozkih meja, ampak se ji spontano prepustite. (Vir: Horoskop.si)
 
OVEN 
Mlaj vam bo v pomoč, če se boste želeli osvoboditi nečesa, kar vas na področju čustev močno bremeni. Morda boste celo nekoliko presenečeni, kako zlahka se boste nečemu odpovedali.

BIK 
Skrbelo vas bo za ljubezensko področje, ki trenutno ni najbolj blesteče. Pogumno in predvsem zelo iskreno boste določene stvari potegnili na plano ter pričakovali odgovore. 

DVOJČKA 
Čeprav se bodo vrstile nenavadne situacije, tega ne smete ignorirati. Všeč vam bo mnenje, ki vam lahko podari zagon, da vztrajate ter vse skupaj uredite tako, kot se spodobi.

RAK 
Oseba, ki zelo dobro razume vašo zgodbo in tegobe, ki ste jih deležni, vas bo presenetila z lepo gesto. Tako boste zadovoljni, da se vam lahko utrne tudi kakšna solza sreče.

LEV 
V odnosih z domačimi pričakujte zaradi vpliva lune v kozorogu manjša trenja, še posebej v zvezi s finančnim področjem. Uporabite pogum in voljo za to, da se premaknete naprej.

DEVICA 
Z energijo Mlaja lahko lažje kot v preteklih dneh naredite stvari s katerimi predolgo odlašate. Nikar se ne smilite sami sebi, ko boste začutili, da vas čaka tudi nekaj prilagajanja.

TEHTNICA 
Prisluhnite osebi, ki se je znašla v težavah in nikar ne bodite prepričani, da se vam ne more zgoditi podobno. Iskreni in globoki pogovori bodo dvignili vaš nivo osebne energije.

ŠKORPIJON 
Ne pozabite na tiste prijatelje, ki čakajo na vaše povabilo. Kljub energiji kozoroga, ki obljublja dobro motivacijo, se boste z veseljem podali ven na kakšno pijačo in se razvedrili.

STRELEC 
Ukvarjali se boste z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani z domačim okoljem. Ljubezenski problemi se bodo razjasnili, finančni pa bodo žal aktivno stopili v ospredje.

KOZOROG 
Nikakor vam ne bo uspelo delovati spontano, saj ste preveč vpeti v trenutne situacije. Namesto da trpite, se čim prej odpravite tja, kjer se boljše počutite. Začutili boste, da se umirjate.

VODNAR 
Z luno v kozorogu prihaja občutek, da ste dovolj močni in odločni, zato tokrat nikar ne oklevajte, ampak se usmerite k zaključevanju. Čakanje vam bo predstavljalo težave in zaplete. 

RIBI 
Zamotite se, namesto da se izgubljate v čustvenih zapletih s kakšnim fizičnim opravilom, dokler ne boste vsega skupaj razčistili. Manj se boste poglabljali, lažje vam bo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close