Dnevni horoskop za petek, 26. maja 2023

25. maj 2023

Poskočne, s simpatičnimi energijami obarvane misli vas bodo motivirale, da se zazrete v prihodnost.

Dovolili si boste postaviti višje cilje, ter se nadzirati tam, kjer denar le polzi iz vaših rok, brez pozitivnega učinka. Zastavili si boste nekaj, kar je morda težek in zahteven zalogaj. Vsekakor pa boste prav zaradi tega izredno odločni in vztrajni, saj težave le prebujajo neverjetno vztrajnost ter motivacijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Nekdo vam bo z obnašanjem pokazal, da je med vama še vedno veliko napetosti. Pri nečem niste tako suvereni, kot bi si želeli, kar vas lahko za trenutek nekoliko obremeni.

BIK 

Resnica, ki jo iščete že dlje časa, bo več kot očitna, marsikaj se bo zaradi energije lune v levu pozitivno razpletlo, brez večjih obremenitev in zastojev. Skrbi boste pahnili v ozadje.

DVOJČKA 

Če vam bo vsega preveč, se izognite neopravljenim zadevam, raje zadihajte ter si privoščite trenutek sprostitve po svojih željah. Počasi prehajate v obdobje novih začetkov.

RAK 

Nekdo, ki mu ni vseeno, kako se počutite, si vas bo drznil opozoriti, da si že predolgo zatiskate oči pred realno sliko. Pustili ste, da mine preveč časa, in čakali na rešitev, ki je ni na vidiku.

LEV 

Pojavi se lahko več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o večjem nakupu, katerega se že veselite dobro razmisliti. Dovzetni boste za spremembe, ki se bodo dogajale v okolici. 

DEVICA 

Nekaj, kar ste namenoma zaradi pretirano analitičnega razmišljanja izpustili, še vedno lahko dobite. Dobra volja bo povezana z zanimivim srečanjem, ki pospešuje vaš srčni utrip.

TEHTNICA 

Na čustvenem področju bo nekaj nejasnega sprožilo pogovor, v katerem boste težko obvladali strasti. Vse skupaj se bo razvilo precej nepredvidljivo. Skušajte poiskati ravnovesje.

ŠKORPIJON 

Razveselilo vas bo nadaljevanje zgodbe ali sodelovanja, zato zavihajte rokave in pojdite v akcijo. Počutili se boste tako dobro kot že dolgo ne, zato boste tudi odlična družba.

STRELEC 

Pričakujete lepe besede, laskanja in pihanje na dušo, pozabljate pa na pomembne obveznosti, ki vas žal ne bodo čakale. Veliko boste razmišljali o finančni situaciji, ki jo želite izboljšati.

KOZOROG 

Z energijo lune v levu boste na področju kariere končno našli dobro rešitev, ki bi vam lahko dolgoročno olajšala delovanje. Ne bodite presenečeni, če si boste na področju čustev v zadnjem hipu premislili.

VODNAR 

Zasanjani in zamišljeni boste težko spregledali nekaj pomembnega, zato se z energijo lune v levu skušajte prebuditi ter spregledati bistvo. Ostanite sproščeni tudi; ko se bodo pogoji zadostili.

RIBI 

V kočljivi situaciji lahko izbruhnete, saj zaradi pripomb nekoga prihaja na dan temna  stran vašega značaja. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, zanesite se nase.  

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic