Dnevni horoskop za petek, 26. novembra 2021

25. november 2021

Dnevni horoskop za petek, 26. novembra 2021

25. november 2021
Avtor: Profimedia

Polni entuziazma in želje po tem da nekdo nekaj opazi se boste nenehno izpostavljali.

Prodreti boste želeli tudi v ljubezenskih odnosih, kjer se bo prepletala strast obarvana z željo po potrditvah. Želje lahko počasi začno pronicati v realnost, vendar jih boste morali najprej razčleniti ter vanje zaupati.

OVEN

Življenje bo zaradi lune v levu, ki prebuja pogum zelo živahno, telefon bo kar naprej zvonil. Pričakujete lahko tudi dobro počutje in povezanost s prijatelji ter zanimivimi znanci.

BIK

Po eni strani slutite, kaj lahko dobite, po drugi pa ste morda še zadržani. Nekdo vas bo vsekakor prijetno presenetil in le od vas bo odvisno, kako se bo ta zgodba sploh razvila.

DVOJČKA

Počakajte na pravi trenutek za akcijo. V današnjem dnevu, ki ga spremlja luna v levu vam bo namreč odleglo, posebno v odnosih s tistimi sodelavci, ki so z vami izredno zahtevni.

RAK

Energija današnjega dne, ki jo prinaša luna v levu vam bo odprla nova zanimiva obzorja. Ritem delovanja na področju kariere bodo določali pomembni ljudje v njem.

LEV

Vaše počutje bo kljub energiji lune v vašem znamenju spremenljivo, zato pazite, tudi v krogih ki jih dobro poznate. Izid ljubezenskega sporočila bo negotov, saj ste preveč neodločni.

DEVICA

Kljub luni v levu boste neverjetno zadržani, previdni in vsakič boste dobro premislili, preden boste kar koli odgovorili. Začutili boste nekaj nasprotovanja in nakopičeno jezo drugih ljudi.

TEHTNICA

Ne sprašujte, kaj bi morali storiti. Resnico najbolje poznate sami, tudi tiste plati, ki vam morda niso všeč. Prav tako se brzdajte glede odvečnih stroškov, raje skušajte nekaj prihraniti.

ŠKORPIJON

Dovolite si kljub obveznostim čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost bi vas sedaj samo obremenila.

STRELEC

V ljubezni vas spremljata nežnost in občutek pripadnosti. Na drugih področjih vas moti navzočnost nekaterih oseb, s katerimi imate nekaj starih ter že dolgo nerazčiščenih računov.

KOZOROG

Ljubezen bo potrebovala strast, romantiki se boste izognili, mikale vas bodo tudi nenavadne avanture, tudi če se bodo dogajale samo v mislih. Sprostite se ob prijetnem pogovoru.

VODNAR

Nekaj, kar opravljate prvič, se vam bo posrečilo, za vsak primer pa pripravite še nekaj dokumentov, zbirajte informacije in izkušnje drugih. Predvsem pa uporabljajte pravo resnico.

RIBI

Ne morete se zbrati, saj morate paziti tudi na odzive drugih. Previdno, saj se vam hitri odzivi in čustveni izbruhi zagotovo ne obrestujejo. Raje začnite vse reševati umirjeno.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close