Dnevni horoskop za petek, 27. maja 2022

27. maj 2022

Dnevni horoskop za petek, 27. maja 2022

27. maj 2022

Konjunkcija med Luno in Venero prinaša zadovoljstvo ter zanimive novice, ki vas bodo popeljale v konkreten razmislek.

Mikala vas bodo družabna srečanja, znali se boste sprostiti in si zaželeli nekaj lepega. Godil vam bo tudi stik z zemljo, ki vas bo notranje pomiril. Sedaj je čas, da se soočite s spremembami, o katerih vas bodo obvestili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zadnje čase si preveč belite glavo s pravili in napotki, ki jih posredujejo drugi. Težko se boste prilagajali novim okoliščinam, saj boste z vplivom lune v biku polni trmastih energij.

BIK
Zavidljivi rezultati bodo optimistični pospešek za nadaljevanje v velikem slogu. Prenehajte odlašati in zaprosite za pomoč, če jo potrebujete. Ne bojte se soočenj, ki se bodo vrstila.

DVOJČKA
Nikar se ne preveč obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, saj boste v tem primeru nervozni.

RAK 
Nekoliko težje vam bo zaradi vpliva lune v biku pri stvareh, ki zahtevajo spontano odločitev. Premislite glede pomembnejše naložbe, saj imate željo na tem področju storiti kakšen korak.

LEV 
Čas vas priganja in ugotavljate, da lahko nekaj zanimivega ob neprevidnosti zbeži mimo vas. Nehajte se oklepatati samo znanih stvari, namesto da bi poskusili kaj novega. 

DEVICA 
Na poslovnem področju prihaja z luno v biku veliko pestrih izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine. Ne hitite preveč, opravite najnujnejše in se nato posvetite svojim najbližjim.

TEHTNICA
Opazili boste, da je na kariernem področju prisotnih še nekaj motečih dejavnikov, na katere nikakor niste računali.  Področje ljubezni nujno potrebuje izčrpen pogovor o čustvih.

ŠKORPIJON
Deležni boste nekaj zapletov, še posebej pri nalogah, ki od vas zahtevajo popolno zbranost. Jasno vam je, kaj bi radi slišali, vendar zaznavate z ljubljeno osebo veliko napetosti.

STRELEC
Presenečeni boste nad situacijo, ki bo potekala popolnoma spontano. Na čustvenem področju vas lahko pomiri in navdihne nekdo, ki vas zelo dobro pozna in razume vaše tegobe. 

KOZOROG 
Z veseljem se boste sprostili in se pomešali z razigrano energijo, ki jo prinaša prijateljski krog. Z optimističnim pogledom si boste kjerkoli se boste nahajali pridobili občudovanje.

VODNAR
Če se morate takoj odločiti, izberite tisto opcijo, ki jo predlaga nekdo, ki vas dobro pozna. Ležernosti si tokrat ne boste mogli privoščiti, saj morate končati nekaj pomembnega. 

RIBI 
Predlagajte kaj novega, bodite z luno v biku bolj osredotočeni na bistvene stvari. Na družinskem področju vas bo močno zmotilo vtikanje nekoga izmed bližnjih, ki vas nekako ne razume. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close