Dnevni horoskop za petek, 27. oktobra 2023

26. oktober 2023

Dnevni horoskop za petek, 27. oktobra 2023

26. oktober 2023

Dvomi se umikajo.

Z zagonom se boste začeli usmerjati proti spremembi, ki bi jo radi naredili. Poglobili se boste v realizacijo svojih načrtov in ciljev in nihče vas pri tem ne bo mogel zmotiti. Nikar se ne razburjajte ob malenkostnih ter težavah, ki se lahko pojavijo, saj boste vse skupaj sposobni rešiti na učinkovit način. Zelo pomembno bo, ljubiti sebe in omiliti svoje pomanjkljivosti, da se vas ne dotaknejo razne stare zamere. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z luno v svojem znamenju se boste sposobni usmeriti v zadeve, ki vam prinašajo odlične rezultate. Previdni pa bodite na področju ljubezni, saj določenih nesporazumov ne boste sposobni preprečiti.

BIK 
Določena naloga bo delovala veliko lažje kot pred kratkim, tudi po zaslugi oseb, ki so še bolj prepričane v dobre rezultate kot vi. Tokrat boste pripravljeni tudi na branje med vrsticami.

DVOJČKA 
Nekaj se vam ne bo obrestovalo tako hitro, kot ste upali, zato boste nekoliko nervozni. 
Vztrajno boste zagovarjali svoje cilje ter poudarjali določene zahteve, od katerih ne boste odstopali. 

RAK 
Na področju kariere in financ bo vse odvisno od dobre pripravljenosti, zato ne izpuščajte podrobnosti, tudi če se vam zdijo na prvi tren nesmiselne.  Večer bo prebudil speče srce.

LEV 
Namesto da se vznemirjate po nepotrebnem, si raje priznajte, da z določenimi ljudmi žal ne najdete skupnega jezika. Vse skupaj bo zelo izrazito, še posebej, če ste poslovno povezani.

DEVICA 
Vprašajte se, ali imate res razlog, da vidite le eno zoprno pot in vse druge nekoliko zapostavljate. Z luno v ovnu lahko pričakujete dobre novice, posebno glede finančnega stanja.

TEHTNICA 
Kljub energiji lune v ovnu boste zadržani, saj se ne želite dotikati določenih stvari, ki ste jih postavili na stran. Na področju čustev se bo vse skupaj odvijalo nekoliko prehitro.

ŠKORPIJON 
V družinskih odnosih bo treba poudariti iskrenost. Pogovorite se, vendar bodite bolj lahkotni, saj bo na drugi strani zelo občutljiva oseba. Zavijanje dejstev v celofan ne pride v poštev.

STRELEC 
Občudovani boste, kar bo še dodatno dvignilo ego. Zaznali boste nekaj o možnosti, ki vam je izredno privlačna, vendar ne pozabite, da morda zahteva veliko truda in stroškov.

KOZOROG 
Kljub energičnim vibracijam, ki jih prebuja luna v ovnu, boste želeli ostati mirni in zbrani ter premisliti o tistih možnostih, ki vam lahko dolgoročno prinesejo finančni napredek.

VODNAR 
Zmotilo vas bo, da vam nekdo pošilja dvoumna sporočila. Resnica vas bodo močno presenetila, saj ste pričakovali popolnoma drugačen odziv. Zelo težko se boste notranje umirili.

RIBI 
V domačem krogu boste želeli, da bi malce umilili celotno situacijo, poiskati ustrezno rešitev, vendar bo izredno težko. Prilagodljivost se vam lahko obrestuje tudi v ljubezenskih odnosih. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close