Dnevni horoskop za petek, 29. marca 2024

28. marec 2024

Dnevni horoskop za petek, 29. marca 2024

28. marec 2024

Pomembno bo, da sledite tisti smeri, ki vas zanima, saj boste občutili sposobnost, da opazite, katere stvari podpirajo srčne želje ter iskren namen.

Pazite, da vas preveč intenzivno ne pritegne delovanje preko zdravih meja. Potrebe bodo močne, a hkrati precej preproste, pomembno vam bo predvsem, da se imate lepo in da zaznavate, da vas obkroža iskrenost. V odnosih se varujte nepredvidljivosti.

OVEN

Napredek se bo prepletal tako v boljših medosebnih odnosih, kot tudi v čustvenem ravnotežju. Če ne boste dovolj ambiciozni, se lahko zgodi, da boste vrženi v nehvaležno vlogo.

BIK

Vprašajte se, zakaj v ljubezni ponovno zavlačujete. Raje pohitite in si pravočasno poiščite pomoč ter spoštujte nasvete. Ne počivajte na starih idejah, ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov.

DVOJČKA

Z veseljem se boste posvetili delovnim obveznostim, saj boste v tem nenadoma zaznavali večji smisel. Preprosto boste zaradi dobrih vibracij pripravljeni sprejeti več izzivov.

RAK

Odprle se vam bodo poslovne priložnosti, ki bodo tesno povezane z izobraževanjem. S svojim delom boste na nekoga naredili velik vtis, kar pa še ne pomeni, da lahko zaspite na lovorikah.

LEV

V ljubezni bo vse bolj harmonično in polno simpatičnega navdiha. Bolj boste drzni, lažje se boste spopadali s svojimi strahovi in si omislili nekaj, pri čem se vam bodo z veseljem pridružili.

DEVICA

Zatekate se v zanimiva razmišljanja, želite si nekaj več, tako v službi kot tudi od tistih, ki so pred kratkim stopili v vaše življenje. Zelo razigrano bo zvečer, ko luna prehaja v strelca v družbi nasprotnega spola.

TEHTNICA

Kaj če bi se bolj osredotočili na svojo srečo. Z vsem kar se bo dogajalo se spoprimite neposredno in brez kakršnega koli zapletanja. Vaša naloga bo, da nekaj rešite brez odvečnih vprašanj.

ŠKORPIJON

Priporočljivo bo, da ne odreagirate prehitro, ampak da počakate na ugodnih pet minut, ki prihajajo že kmalu. Materialne želje bodo navidezno poniknile, poglobili se boste vase.

STRELEC

Čeprav boste neodločno pogledovali proti prihodnosti, se bo to kmalu spremenilo. Brez pomislekov se boste lotili sprememb povezanih z družinskim okoljem. Zadovoljni boste, ko boste zaključili.

KOZOROG

Intenzivno boste razmišljali o preteklosti, vendar vas bo nekdo spomnil, da je čas, da greste naprej. Vzemite niti življenja v svoje roke in videli boste, da je lahko prihodnost bolj optimistična.

VODNAR

Napredujte zanesljivo ter bodite pozorni tudi na najmanjše strahove ali želje. Nova življenjska perspektiva bo zelo dobro vplivala na vaše delovanje, ki je bilo še pred kratkim pravi kaos.

RIBI

Spoznali boste, da lahko zaupate, če greste čez svoj strah in bolečino. Dokler se ne boste odločili podati konkretnih odgovorov in svojih dvomov na papir, se boste vrteli v začaranem krogu brez izhoda.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close