Dnevni horoskop za petek, 3. maja 2024

02. maj 2024

Dnevni horoskop za petek, 3. maja 2024

02. maj 2024

Svet domišljije bo neskončen. Vsi bodo navdušeni nad vami, saj jih boste vodili po pravi poti in znali svetovati na pravi način.

Če vam ljubezensko področje pospešuje utrip, je čas, da naredite kakšen korak. Iskrenost stopa na prvo mesto, zato se ne bojte biti neposredni na vseh področjih.

Lažje boste sprejemali presenečenja, nihče vas ne bo mogel prisiliti v karkoli, saj bo razpoloženje narekovalo, na kaj se želite osredotočiti. Tam, kjer se zahteva hitro ukrepanje, se lahko zapletete v kakšen nesporazum.

OVEN

Zanimivo argumentiranje bo kljub luni v znamenju rib vodilo v sočno debato. Samosvoja prepričanja boste pogumno pokazali tistim, ki vam bodo želeli prisluhniti. Ne bo vam pomembno, kam vse skupaj pelje.

BIK

Čudili se boste nad tem, koliko ljudi vas podpira v zadevi, za katero ste bili še pred kratkim prepričani da bo za marsikoga sporne narave. V ljubezni je na vidiku globok, iskren pogovor.

DVOJČKA

Preden boste nekaj pomembnega zaključili, natančno preglejte vsebino, saj boste z vplivom lune v znamenju rib malce odsotni ter zasanjani. Zadeva bo dobila pravi epilog šele v prihodnosti.

RAK

Dan z luno v ribah bo namenjen prijetnim pogovorom, ki vam bodo povrnili občutek, da ste v določeni družbi zaželeni. Pomembno bo, da boste svojim občutkom pustili, da bodo prišli na plano.

LEV

Izžarevali boste optimizem, ki se bo odražal na področju kariere in denarja. Na žalost boste v odnosih zelo neodločni, marsikdo bo raje ostal v senci, da vas ne bi s pripombami preveč vznemiril.

DEVICA

Energija lune v ribah vas lahko notranje obremeni. V smeri, da se izognete slabim vibracijam, se boste lotili popravljanja določenih stvari. Ogromno obveznosti bo prebudilo nemir.

TEHTNICA

Končno boste začeli novo poglavje ter s pogovorom in soočenjem premagali tisto, kar vas že dolgo obremenjuje in vam ne da miru. Ne bojte se, da bi s tem, ko boste izrazili mnenje koga prizadeli.

ŠKORPIJON

Postavite se zase in zahtevajte kljub nežni energiji lune v ribah odgovore. Morda vas bodo označili, da ste togi, saj se vam nikakor ne ljubi pogovarjati o eni in isti zadevi, ki je za vas že mimo.

STRELEC

Jasno vam je, da ni pravi čas za reševanje sprtih strani, po drugi pa ne morete kar tako odnehati, saj si želite razčistiti določen odnos. Delujte po svoje in se ne pustite motiti pri tem.

KOZOROG

Če se boste ustavljali pri malenkostih, ne boste naredili nič, zato kakšno drobno zadevo raje preskočite in prihranite energijo za tiste premike, ki se vam že dlje časa zdijo pomembni.

VODNAR

Končno se boste z energijo lune v ribah posvetili sami sebi. Nikar ne potlačite navdiha, ampak ga izrazite s pisanjem ali risanjem. Ne pozabite na prijatelja, ki že nestrpno čaka na vaš klic.

RIBI

Posebno pozorni bodite, ko se boste pripravljali na to, da nekomu poveste kar mislite. Dogovorili se boste za več stvari v istem terminu, zato boste morali nekaj kar vam je sicer pri srcu prestaviti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close