Dnevni horoskop za petek, 31. marca 2023

30. marec 2023

Dnevni horoskop za petek, 31. marca 2023

30. marec 2023

Lažje kot običajno se boste soočili s sabo in tistimi, ki so v vaši bližini in vam želijo dobro.

Hitre odločitve, pogumne ter napredne misli in spretno izražanje vam prinašajo dobro energijo. Zastavili si boste velike cilje, pri tem ne boste niti malo analitični ali zadržani. Težko pa se bo prilagajati, saj bo poudarjeno individualno delovanje, tudi ego bo nekoliko povišan. Ustavljate se tam, kjer čutite pripadnost.

OVEN

Kljub luni v levu vam bo najbolj všeč, če bo vse kar vas obdaja bolj umirjeno. Želeli se boste znebiti nesporazumov, ki so vam še pred kratkim po nepotrebnem kratili miren spanec.

BIK

Ponovno prihajajo na plano zadeve, za katere ste bili povsem prepričani, da ste jih pustili za seboj. Prepustite se raje športu in igri ter se povežite s prijetno energijo lune v levu.

DVOJČKA

Zagotovo ne morete dobiti vsega naenkrat, zato počakajte, da se situacija v kateri ste se znašli razjasni. Delite dobro voljo z domačimi, saj so na vas ponosni in vas imajo resnično radi.

RAK

Pričakujete lahko prijeten dan velikih podvigov. Z energijo lune v levu prihajajo trenutki, ki vas bodo razveselili. Počutili se boste odlično in pričakovali boste da se tudi drugi povežejo z vami.

LEV

Nagrade za vloženo delo boste zelo veseli, finančno stanje se bo počasi malce izboljšalo. Obeta se vam dobro počutje, ter potreba po telesni aktivnosti in širjenju znanja.

DEVICA

Ne pozabite nase in ustvarjalnost, ki jo bo prebujala energija lune v znamenju leva.  Polni energije boste s svojim pozitivnim odnosom dobro vplivali na ljudi okrog sebe, kar vam bo še posebej prav prišlo v domačem okolju.

TEHTNICA

Zaupajte v svoje sanje in se hvaležno ozrite naokrog. Začeli boste razmišljati drugače in na stvari gledati iz drugega zornega kota. Vse to bo za vas pozitivna sprememba.

ŠKORPIJON

Povprašajte ljubljeno osebo o načrtih in če bo mogoče, organizirajte prijetno večerjo v dvoje. Samski boste brskali ter raziskovali, vendar prave osebe zaenkrat še ne bo na spregled.

STRELEC

Spomnite se svojih najbližjih in jim posvetite svojo pozornost. V družbi se počutite dobro in presenetili vas bodo tako, da boste obstali kar brez besed. Še sreča da imate presenečenja radi.

KOZOROG

V kolikor ste naveličani rutine, se boste usmerili k nadgradnji odnosa, seveda v bolj razigrani smeri. Potrebujete več akcije, v nasprotnem boste napeti, tudi v družinskem okolju.

VODNAR

Na področju čustev boste prikupno zmedeni. Zberite potrebne moči in se skoncentrirajte na delo doma, ki od vas zahteva visoko stopnjo pripravljenosti in predanosti.

RIBI

Zanesli se boste lahko le nase, med prijatelji pa boste širili pozitiven duh in optimizem.

Zaradi energije lune v levu je čas, da glavno besedo vsaj začasno prepustite drugim.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close