Dnevni horoskop za petek, 5. avgusta

05. avgust 2022

Dnevni horoskop za petek, 5. avgusta

05. avgust 2022

Ko vam bodo postavili vprašanje, se boste odzivali bolj ostro in sumničavo.

Vse skupaj boste zaznavali bolj strastno, pripravljeni boste podati se v skrajnosti. Zazrli se boste vase, z namenom, da bi resnično razumeli globino svojih občutkov. Sposobnost, da stopite v stik z zapletenostjo lastnih čustev, vam daje vpogled, potreben za razumevanje. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Pred seboj imate zanimivo poznanstvo, vendar le pod pogojem, da boste naredili prvi korak. Prvi krajec v znamenju škorpijona vas bo opomnil na nekaj pomembnega in zanimivega. 

BIK
Pravočasni boste, zato vam nihče ne more očitati, da nenehno zamujate. Tudi glede ljubezni in srečanja lahko sedaj, ko se luna nahaja v znamenju škorpijona, storite kaj več.

DVOJČKA
Vprašajte se, kaj je vzrok napetosti, in ga poskušajte odpraviti. Nekaj preizkušenj bo tudi na področju ljubezni, saj boste polni zanosa, nasprotna stran pa si bo želela mir.

RAK
Na področju kariere in financ se vam bo marsikaj podilo po glavi. Zastavili ste si velik cilj, toda niste prepričani, da lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko prenesli.

LEV
Z dogovorom, ki se vam obeta, se boste le težko sprijaznili, vendar bo kljub temu prinesel občutek, da se premikate naprej. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se odločili. 

DEVICA
Čim več časa namenite ukvarjanju s športom, saj vam bo le to koristilo pri premagovanju težav z notranjo napetostjo, ki jih prebuja vpliv škorpijona. Hrepeneli boste po družbi.

TEHTNICA
Polni boste poguma, zato vam lahko uspe v vsem, česar se boste dotaknili. Ljubezenske zvezde obetajo vznemirjenja in prave odločitve, kar vas bo navdušilo.

ŠKORPIJON
Na prihodnost glejte z optimizmom, saj se vam bodo mnoga pričakovanja, če boste zaupali vanje, kmalu uresničila. Bodite bolj samozavestni, saj nekdo ne prenaša več omahovanja.

STRELEC
Ne razdajajte se, saj vas nekdo preveč obremenjuje s svojimi težavami, vmes pa pozabljate na svoje življenje, s čimer se iz trenutka v trenutek oddaljujete od rešitve.

KOZOROG
Občutek, da vas zapostavljajo in da vas ne jemljejo resno, vam ne bo pomagal k dobremu razpoloženju, zato se ga čim prej skušajte znebiti. Ali pa morda ne pretiravate.

VODNAR
Primanjkljaj energije boste občutili na fizični ravni. Uživajte bolj zdravo prehrano, predvsem pa se skušajte notranje bolj stabilizirati. Naredite tudi korak na ljubezenskem področju.

RIBI
Naj vas ne bo strah pred večjimi spremembami. Že izkušnje vas učijo, da ste se velikokrat odločili pravilno, zato nadaljujte. Nikar preveč ne oklevajte, raje se prebudite.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close