Dnevni horoskop za petek, 7. oktobra 2022

06. oktober 2022

Dnevni horoskop za petek, 7. oktobra 2022

06. oktober 2022

Skrivnostni pogledi, zmedene misli in bujna domišljija vas vodijo k novim spoznanjem, ki pa ne bodo najbolj realna.

Nikar se ne borite sami s sabo in ne skušajte delati stvari, ki vas v notranjosti vznemirjajo. Na prvi pogled boste delovali občutljivo, vendar boste znali o vsem skupaj globoko razmisliti in šele nato podati odgovor. Znašli se boste predvsem pri tistih stvareh, ki zahtevajo od vas kreativen pristop. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vse, kar boste načrtovali, bo spremljal čudovit občutek, prepleten z vonjem po uspehu. Nikar, tudi če se karkoli zaplete, ne odnehajte, saj vam kmalu vse skupaj zaključilo pozitivno.

BIK
Če ne boste preveč domišljavi, boste pri delu spet dokazali, kako dober in zanesljiv sodelavec ste. Poskusite prisluhniti tudi tistim, ki o določenih stvareh razmišljajo drugače.

DVOJČKA
Trenutna čustvena situacija vas zaradi vpliva lune v znamenju rib precej utruja, zato je pomembno, da se z njo preveč intenzivno ne obremenjujete. Ko bo napočil čas, se bo vse rešilo.

RAK
Natančnost boste poudarjali, kdor bo površen, vam bo šel na živce. Izplača se vam potruditi in si olajšati zadeve tam, kjer lahko vplivate nanje s svojo neverjetno iznajdljivostjo.

LEV
Ker se boste z energijo lune v ribah ves čas dotikali podzavesti, si vzemite dovolj časa zase. Prav je, da se posvetite tudi svojemu telesu, ki bo hrepenelo po zdravi hrani in kakšnemu ritualu.

DEVICA
Presenečali boste, saj boste v pomembnem krogu svoje mnenje povedali brez dlake na jeziku. Bolj previdni pa bodite glede denarja in položnic, saj bi lahko zaradi zasanjanosti nekaj spregledali.

TEHTNICA
Zaupajte sebi in vplivu lune v znamenju rib, ki vas vodi v kreativno delovanje ter iskanje topline na ljubezenskem področju. Konfliktom in raznim dvobojem se boste tokrat popolnoma umaknili.

ŠKORPIJON
Ukrepajte v domačem okolju, kjer se določena zgodba vleče v nedogled pogumno in hitro. Potrebovali boste določen znesek denarja, kar vam lahko povzroči nekaj napetosti in slabe volje. 

STRELEC
Spoznali boste, da  svoje delo odlično obvladate, zato se čim prej otresite sodelavcev, ki samo prežijo na napake. Delujte predvsem umirjeno in zbrano, kmalu se vam bo obrestovalo. 

KOZOROG
Pričakujte velika presenečenja, zaradi katerih se bo izkazalo, da vas je skrbelo po nepotrebnem. Če boste zaupali vesolju, se vam s pomočjo energije rib izpolnjuje želja.

VODNAR
Zelo boste kljub nežni energiji lune v ribah spretni tako pri financah kot tudi pri delu. Največji temelj za uspeh bo samozavesten pristop, ki bo zagotovo olajšal načrtovanje prihodnosti.

RIBI
V kolikor želite na področju kariere narediti korak naprej, se direktnemu soočenju in trdemu delu enostavno ne morete izogniti. Na področju čustev boste pogrešali več dogajanja.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close