Dnevni horoskop za ponedeljek, 17. januarja 2022

16. januar 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 17. januarja 2022

16. januar 2022
Avtor: Profimedia

Občutljive energije, nakopičene misli in tesen stik s čustvenim doživljanjem.

Pripravite se na več kritike in ne sprejemanje predlogov, saj boste imeli občutek, da sami najbolje veste, kar je tisto, kar vas osrečuje. Poslovno in finančno področje bo od vas zahtevalo nenehno prilagajanje in predvsem več zbranosti.

OVEN

Marsikaj bo izgledalo lažje kot v preteklih dneh, zato zagrabite obveznosti, ki so pred vrati. Ne čakajte glede organizacije, saj je skrajni čas za spremembo in dokončevanje določenih zadev.

BIK

Vedite, da lahko zaradi pretirane občutljivosti, ki jo prinaša luna v raku ostanete sami, če se boste glede določene zadeve predolgo odločali. Na koncu boste še kako presenečeni.

DVOJČKA

Zahtevajte več pozornosti, saj vas bodo težave drugih zaradi energije lune, ki se nahaja v raku v nasprotnem primeru posrkale vase. Tisti, ki ste na pragu večje odločitve še počakajte.

RAK

Zaradi lune v vašem znamenju lahko pričakujete izziv, obenem pa boste zaključili zadevo, ki vam jemlje ogromno energije. Ponosni boste na svoje dosežke, predvsem na iznajdljivost.

LEV

Vse bo z luno v raku delovalo bolj mirno, kot ste predvidevali, kar pa nikakor ne pomeni, da vam bo dolgčas. Odpira se možnost za zanimivejši korak, ki pa bo nekoga presenetil.

DEVICA

V domačem okolju preveč zahtevajo od vas. Ne bodo razumeli, da lahko s tem dosežejo le nasproten učinek od pričakovanega, kar jim boste tudi povedali brez dlake na jeziku.

TEHTNICA

S finančnim stanjem boste zadovoljni, saj ste privarčevali denar, ki vam bo tudi v prihodnje dajal občutek varnosti. Če ne boste previdni, se lahko zapletete v kočljive pravne zadeve.

ŠKORPIJON

Kljub energiji lune v raku boste optimistični ter odprti, zato lahko pričakujete, da vas bodo povsod odlično sprejeli. Zadeve se umirjajo, zato se lahko mirno prepustite toku dogodkov.

STRELEC

Ker boste zelo neodločni, ne boste točno vedeli, česa si želite in to vas bo spravljalo ob živce. Pomirite se in si vzemite nekaj več časa za sproščen pogovor, ki vas bo odrešil skrbi.

KOZOROG

Nikogar ne ocenjujte le na podlagi prvega vtisa, raje se zazrite v situacijo in jo skušajte razumeti na pravi način. Doma poskusite poiskati svetlo točko v odnosih, ki so nekoliko bolj napeti.

VODNAR

Spoznali boste, da ni razlogov, da bi kogar koli čakali ali celo prosili za določene usluge. Vsak uspeh bo neposredno povezan le z vašo konkretno odločitvijo in s tem, kar nameravate.

RIBI

Z veseljem se boste danes spretno umaknili od jedra dogajanja in vse skupaj raje opazovali iz večje razdalje. V odločilnih trenutkih se nikar ne ustavljate, ampak nadaljujte svojo pot.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close