Dnevni horoskop za ponedeljek, 12. decembra 2022

11. december 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 12. decembra 2022

11. december 2022

Poskusite delovati z majhnimi koraki in si poiščite pomoč, podporo ter nasvet.

Naj vam ne bo narodno, če se ne znajdete sami. Pričakujte številne osebne interakcije z brati in sestrami, ter ostalimi družinskimi člani. Obdani boste z novimi informacijami, ki jih je treba obdelati ter odločitvami, ki vas bodo prebudile. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Danes bodite z energijo lune v levu preprosto to, kar ste, in uživajte pri tem, kar radi počnete, ne da bi se ozirali na vplive okolice. Poskusite čim prej zamenjati negativno razmišljanje za pozitivno.

BIK 
Ker se boste počutili fizično utrujeno, poiščite razlog, ki je verjetno to, da določenim zadevam še niste kos in vas po tihem v notranjosti vznemirjajo. Naredite korak naprej!

DVOJČKA 
Medtem ko se boste ukvarjali sami s sabo, se bo nekaj zgodilo brez vaše vednosti. Glede prijateljev boste z direktnostjo, ki jo prebuja luna v levu bližje odgovoru, ki ste ga iskali.

RAK 
Večina stvari in odločitev bo odvisna od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj zaključili. Če ne boste motivirani, se obeta tudi nekaj težavic z zbranostjo.

LEV 
Z luno v vašem znamenju ste na dobri poti k uspehu. Zelo boste dejavni, vendar zelo mirni glede zadev, ki ste jih že dosegli. Od zmage vas loči le še nekaj majhnih korakov, zato ne odnehajte.

DEVICA 
Energija lune v levu bo za vaš okus preveč samozavestna. Če se odprete napetostim, lahko uporabite svojo kreativnost za nove začetke tam, kjer si že nekaj časa želite napredovati. 

TEHTNICA 
Z energijo lune v levu boste zelo razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah. Tokrat boste znali brez zadržkov stopiti izven okvirjev, ki so začrtani.

ŠKORPIJON 
Zanimiv dan z energijo lune v levu, ki vas vabi v soočenja na vseh področjih. Ljubezen se bo znašla nekako na stranskem tiru, kar se vam je v zadnjih časih dogajalo bolj poredko. 

STRELEC 
Glede financ ste preveč obremenjeni, zato prihaja občutek, kot da vam življenje ni najbolj naklonjeno. Čeprav boste želeli dosegati svojo voljo, bo v vas preveč napetosti. 

KOZOROG 
S pomočjo energije lune v levu boste delovali v visoki prestavi, potem pa se boste zadovoljni počasi ustavili. Vse skupaj vam bo nekoliko olajšal nekdo, ki se na vse dobro spozna. 

VODNAR 
To je vaš dan, saj luna v levu podpira aktivnost. Lažje kot v preteklih dneh boste prodrli v ospredje in se rešili pred številnimi zapleti v medsebojnih odnosih. V ljubezni bo strastno.

RIBI 
Čeprav si tega ne želite, bodo zopet na vrsti dolgočasne in rutinske zadeve. Pozorni bodite tudi pri dejavnosti, ki zahteva boljšo finančno podlago. Vsekakor pa bodite bolj zbrani.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close