Dnevni horoskop za ponedeljek, 12. februarja 2024

11. februar 2024

Dnevni horoskop za ponedeljek, 12. februarja 2024

11. februar 2024

Ne prestrašite se, če se zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom ne boste zavedali pravega vzroka svojih dejanj.

Povečani bosta potreba po pozornosti in nežnosti, kar vas bo privedlo do tega, da naredite na ljubezenskem področju kakšen premik. Zapomnite si, da boste brez samozaupanja in dela na sebi težko ujeli pravo zadovoljstvo.

Zaupajte notranjemu instinktu, saj vas ne glede na vsebino vodi k pravim odločitvam.

OVEN

Popoldne, ko luna preide v vaše znamenje boste želeli biti drugačni, sanjali boste o tem da prodrete v določenem krogu naprej, prav tako se boste zelo potrudili, da bi ujeli novo priložnost.

BIK

Prebudile vas bodo pestre situacije, hkrati se vas bo dotikala negotovost. Prišli boste do pomembnih spoznanj, prav tako boste v notranjosti spoznali, da je čas, da se približate lastni identiteti.

DVOJČKA

Notranje spremembe in nezaželene situacije vam lahko, v kolikor jih ne boste sprejeli stabilno in z razumom povzročijo, da na pano stopijo omejitve in bremena, ki ste se jih ravno pred kratkim znebili.

RAK

S strpnostjo in vztrajnostjo se soočite s težavami, ki vas spremljajo, le tako boste prebudili odločnost in izboljšali samozavest. Izzivi vam bodo pomagali pri razvoju intelektualnih sposobnosti.

LEV

Tudi če boste imeli občutek, da ste čisto blizu velikega cilja, delujte dopoldne, ko bo luna še v ribah čim bolj previdno in premišljeno, v nasprotnem primeru se vam nakazujejo finančni zlomi in izgube.

DEVICA

Koliko se bo na področju denarja dogajalo slabega, toliko se vam bo na ljubezenskem področju povrnilo z dobrim. Pretirana zagnanost lahko pri tistih, ki ste še na začetku nečesa povzroči nekaj resnih dvomov.

TEHTNICA

Prenehajte se ozirati na mnenja drugih in okrepite svoj občutek za prav in narobe pravi čas. Žal vam bo, če se boste zopet trmasto prepričevali, zato raje spontano sledite svojemu srcu.

ŠKORPIJON

Razvili boste več ravnodušnosti do tistih, ki vas obdajajo, želeli boste da bi bilo vse umirjeno, vendar bodo drugi poskrbeli, da se bodo vrstile kočljive situacije, ki jih ne boste imeli pod nadzorom.

STRELEC

Ker se boste na vsakem koraku sposobni postaviti zase, vas bodo nekateri označili, da ste preveč odločni, razlog se bo skrival v tem, da se bodo počutili ogrožene. Kompromis bo najboljša izbira.

KOZOROG

Na poslovnem in finančnem področju se boste soočali z ogromno konkurenco in težko rešljivimi ovirami. Nekaj minimalnih izgub je neizogibnih, zato se nikar preveč ne jezite.

VODNAR

Nihanja, ki se jim boste zaradi prehoda lune iz nežne v hitro energijo težko izognili, se bodo spreminjala prehitro za vaš okus. V enem trenutku bodo rezultati ugodni, v drugem trenutku pa se boste nad nečim pritoževali.

RIBI

Tokrat se omejite na en sam cilj in se čim prej poslovite od razpršenosti, saj se boste veliko lažje odločali, negotovost bo, če boste znali biti dobro organizirani nadomestilo notranje ravnovesje.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close