Dnevni horoskop za ponedeljek, 14. marca 2022

13. marec 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 14. marca 2022

13. marec 2022
Foto: Pexels

Povečan ego vas bo popeljal k pogumnim korakom in temu, da branite vse za kar se zavzemate.

Misli bodo prodorne, skušali boste biti nepremagljivi, če vam ne uspe, pa tega ne boste najbolje sprejeli. Navdihovali boste tako v službi kot tudi v domačem okolju, kjer vas bodo ves čas hvalili.

OVEN

Vsak trenutek bo zaradi energije lune v levu sproščen. Pričakujte številne zanimive dogodivščine, ki si jih boste s povečano kreativnostjo znali popestriti in uživati v njih.

BIK

Manjka vam idej ter motivacije, zato skušajte nekaj časa preživeti z osebo, ki je znana po svoji direktnosti in iskrenosti. Stroga pravila nekoliko zavirajo kreativnost.

DVOJČKA

Znašli se boste v situaciji, da boste pozabili, kaj ste že naredili in česa še ne. Ustavite se, saj vas spremlja luna v levu, ki dovoli, da v določenem trenutku tudi uživate.

RAK

Z brezglavim ravnanjem lahko izgubite še več časa in energije. Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo do tega, da naredite kakšen korak naprej.

LEV

Dan z vplivom prijetne lune v znamenju leva vas bo popeljal v spontane dogodke, ki vas bodo usmerili v izgradnjo stabilnih temeljev. Sedaj je pravi čas, da se soočite.

DEVICA

Želeli se boste izkazati z nečim, kar je morda na prvi pogled nemogoče, vendar vam počasi zmanjkuje tako časa, kot tudi vneme. Lahko bi si omislili pomoč.

TEHTNICA

Denarne skrbi se vas bodo kljub vplivu lune v levu bolj dotaknile kot običajno. Čeprav ste zadovoljni s trenutnim stanjem, boste iskali več finančne varnosti za prihodnost.

ŠKORPIJON

Nikar ne storite nekaj preveč nepremišljenega iz navala zagrenjenosti. Poskusite se notranje umiriti s pomočjo meditacije in pogovorov z iskrenimi  prijatelji.

STRELEC

Luna v levu bo zelo pozitivno vplivala na počutje tako v domačem okolju kot tudi v delovnem krogu. Zaželeli si boste še boljših rezultatov in nič vas ne bo zaustavilo.

KOZOROG

Če si še tako želite, da bi vse bilo popolno, se tokrat ne boste mogli zadržati, da ne bi na glas povedali svojega mnenja, ki pa ga drugi ne bodo najbolj pozitivno sprejeli.

VODNAR

Ne zanašajte se preveč na trenutne trdne argumente. Nekdo jih bo spretno izpodbijal, tako da se vam lahko zgodi, da navsezadnje še sami ne boste več tako zelo prepričani vanje.

RIBI

Luna v levu prinaša veliko dobrega, pozitivnega, posebno tistim, ki ste že nekaj časa nesrečni. Končno bo posijalo tudi ljubezensko sonce, močnejši boste kot običajno.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close