Dnevni horoskop za ponedeljek, 15. aprila 2024

14. april 2024

Dnevni horoskop za ponedeljek, 15. aprila 2024

14. april 2024

Zaznavali boste željo, da se osvobodite rutine in počnete nekaj povsem drugačnega od običajnih dejavnosti.

Da bi se izognili pretirani občutljivosti, se podajte neobremenjeno v akcijo. Če boste prilagodljivi in odprti, boste zagotovo povečali možnost presenečenj in vznemirljivih izkušenj.

Tvegati ali se upreti avtoriteti ne bo najbolj priporočljivo. Izpostavljeno bo hrepenenje po ljubezni.

OVEN

Povežite se z nekom, ki je ves čas nasmejan in naklonjen. Tudi vas bo nalezel z dobro voljo in nekaj več poguma, in to prav v trenutku, ko boste nameravali odnehati in pustiti vse skupaj.

BIK

Ogromno časa boste zapravili s tem, da dokažete svoj prav, čeprav se dobro zavedate, da tako ne pridete tja, kamor si želite. Poskusite odmisliti trmo, ter delujte nekoliko bolj prilagodljivo.

DVOJČKA

Počasi se z energijo Prvega krajca pripravljate na večje korake, in sodelovanje z nekom, ki vam resnično zaupa. Zadovoljni boste, saj vam bo uspelo več, kot ste upali in pričakovali.

RAK

Na živce vam bodo šli tako tisti, ki so neresni in se izmikajo, kot dogodki, povezani z zamudami. Na področju dela pokažite več posluha za tiste zadeve, ki bo morale biti že rešene.

LEV

Skrbelo vas bo, kako boste opravili zadevo, ki vas je v preteklem obdobju izredno obremenila. Zaradi energije lune v raku bodite pozorni na vse podrobnosti, da se vam ne izmuznejo.

DEVICA

Globoko v sebi boste občutiti notranjo moč in nežna energija Prvega krajca v znamenju raka vas bo radovedno vodila po razpotjih življenja. Aktivni boste tam, kjer se bo veliko dogajalo.

TEHTNICA

Brez težav boste opravili z vsem, glede česar ste se nameravali posvetovati ter odločiti šele kasneje. Priložnost boste ujeli pravi čas, čeprav ste pred kratkim prehitro prekinili nekaj zadev.

ŠKORPIJON

Skozi skupne debate, ki se bodo odpirale v službenem okolju, boste imeli možnost se izpostaviti in narediti pogumne korake naprej. Finančno področje bo končno bolj stabilno.

STRELEC

Na poslovnem in finančnem področju se boste z energijo Prvega krajca osredotočili na nekaj, kar vam lahko omogoči sigurne in konkretne rezultate. Ljubezen bo zelo pomembno področje, zato ga ne ignorirajte.

KOZOROG

Zaradi energije lune v raku ne boste dovolj zbrani, da bi reševali konkretne zadeve, čustva vas lahko malce zmedejo, zato boste zahtevnejšo delovno nalogo morali prestaviti.

VODNAR

Preveč boste nemirni in vidno je, da imate kljub dejstvom ki se nizajo, še nekaj pomislekov. Slika, ki jo zaznavate morda ne ustreza tisti, ki jo vidijo drugi, kar pa ni vaš problem.

RIBI

Ne sklepajte prehitro in pokažite, ko vas bo nekdo prosil za uslugo več razumevanja. Prisegli si boste nekaj, česar v resnici ne morete izpolniti, zato pazite, da ne boste koga zavedli.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close