Dnevni horoskop za ponedeljek, 21. februarja 2022

20. februar 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 21. februarja 2022

20. februar 2022
Foto: Canva

Iz umirjene in tople energije potujete k strastnim odločitvam in močnim podvigom naproti.

Ljubezen bo pomembno področje, ki se mu boste sproščeno in z navdihom posvečali. Težave lahko nastanejo le, v kolikor se nekdo ne bo strinjal z vašimi argumenti in mnenjem.

OVEN

Zjutraj, ko bo luna še v tehtnici boste zaznavali energije, toda tokrat bi jih morali pravilno razporediti, sicer boste začeli pretiravati, še posebej pri delu, ki pa od vas zahteva natančnost.

BIK

Želite si drugačnih pogojev za svoj napredek, saj vas vodi želja po izboljšanju. Vztrajajte, saj se vam bodo že kmalu začeli nizati boljši občutki, še posebej pri tistih, ki ste pri delu odvisni od drugih.

DVOJČKA

Določene stvari se ponavljajo, zato nadaljujte previdno in hkrati premišljeno, saj boste le tako daleč prišli. Začeli se boste zavedati vseh svojih prednosti, ki vam lahko olajšajo situacijo.

RAK

Luna, ki prehaja v znamenje škorpijona vam bo omogočila, da boste polni energije, zato boste z lahkoto opravljali vse, kar vam bodo naložili. Lažje boste tudi pometli s konkurenco.

LEV

V kolikor boste prepričani vase, ne boste ničesar spregledali ali zamudili. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi se postavili pred drugimi. Začnite gledati bolj nase.

DEVICA

Več bo zaradi vpliva škorpijona energije, borbenosti, hitre akcije, pa tudi nepotrpežljivosti, ki se bo kazala še posebej na področju financ. Želeli boste nemogoče!

TEHTNICA

Najhitreje vas bodo spravljali iz tira tisti, ki imajo vedno glavno besedo, ne da bi vam dopustili izraziti mnenje. Namesto da se razburjate, raje vse skupaj rešite umirjeno.

ŠKORPIJON

Presenečali boste s tem, da vam bo všeč počasno in umirjeno življenje. Zberete lahko tudi pogum, da nekomu poveste to, kar že dolgo odlašate, boste videli, kako vam bo odleglo.

STRELEC

Preveč časa boste porabili za nekaj, kar bi lahko prestavili. Majhne napake vseeno nočete priznati, saj vas vodijo trenutne ogromne želje, pred katerimi se ne morete zadržati.

KOZOROG

Premik na področju kariere lahko dosežete, če se boste prepričali da zaupate dobremu izidu. Spoznali boste, da vam lahko deljenje najbolj nenavadnih zamisli z nekom drugim pomaga.

VODNAR

Občutili boste notranja opozorila, ki vas bodo opominjala na to kaj bi radi dosegli. Ne pozabite, začetek je polovica opravljenega dela. Ljubezensko področje bo objel nemir.

RIBI

Siti ste, tega da morate vedno navajati razlogov za vsak svoj korak. Vseeno se morate prilagoditi in preprosto sprejeti tudi nekaj, kar vas ne navdušuje najbolj pa je kljub temu nujno potrebno.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close