Dnevni horoskop za ponedeljek, 24. januarja 2022

23. januar 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 24. januarja 2022

23. januar 2022
Avtor: Profimedia

Nežne misli, povezane s čustvi in vsem kar se vam je v zadnjem času zgodilo bodo tiste, ki vas bodo vodile naprej.

Lažje kot običajno se boste soočili s sabo in tistimi, ki so v vaši bližini in vam želijo dobro. Prisluhnite tišini in tistim željam, ki vam že dlje časa švigajo po mislih, pa do sedaj niso prodrle.

OVEN

Svoje delo boste zaradi lune v tehtnici opravljali natančno in odgovorno. Pomembnih dolžnosti ne prelagajte na druge. Navdušeno in iskreno se boste veselili tudi uspeha svojih sodelavcev.

BIK

Veliko srečo boste imeli zaradi lune v tehtnici pri pravnih zadevah, zato se nikar ne izmikajte, ampak se soočite s situacijami, ki so še ostale odprte in zahtevajo konkretno rešitev in realizacijo.

DVOJČKA

Če na področju zdravja še niste opazili nič posebnega, je zdaj zadnji čas, da se zavedate, da bo potrebno vnesti kakšno večjo spremembo. Naspite se in si privoščite malo več svežega zraka.

RAK

Skrbno analizirajte krog zaupanja vrednih sodelavcev. V nasprotnem primeru vas lahko preseneti kakšna izmišljena govorica. Po morebitnih težavah ter zapletih, naj vas vodi lepa energija.

LEV

Izboljšajte čim prej organizacijo dela. Zdi se, da imate preveč natrpan urnik, v resnici pa si ne znate pravilno razporediti delovnih obveznosti. Dan bo minil v znamenju prijetne energije na področju ljubezni.

DEVICA

Pričakujte z vplivom lune v tehtnici nekaj ljubezenskih novosti, saj vse skupaj poteka hitreje, ter bolj strastno. Vse skupaj vas bo razveselilo, tudi zato, ker se vse skupaj dogaja v nenavadnih okoliščinah.

TEHTNICA

Pri delu bodite pripravljeni na morebitne nesporazume, ki jih prinašajo nestrpni sodelavci. Ne glede na to, kakšen bo izid, bo za vas pomembno, da boste ohranili ugled in čast, zato delujte diplomatsko.

ŠKORPIJON

Na vrsto bodo prišli odnosi na delovnem mestu, ki jih boste osvežili, odnosi z nadrejenimi se lahko zaostrijo, obdržite sproščen nastop, za vtis ne skrbite. Ste na pravi poti do uspeha.

STRELEC

Ne bojte se, da se ne bi mogli uveljaviti. Le pogumno stopajte z energijo lune v tehtnici naprej. Vaše počutje bo odlično, morda bi se lahko le večkrat odpravili na svež zrak in v naravo.

KOZOROG

Pomembno soočenje bo za vas napornejše, kot ste pričakovali, kar bo še povečalo notranjo napetost. Čim prej se pogovorite o zadevi, ki vas najbolj muči. Potem se ne vračajte več v preteklost.

VODNAR

Na nastalo poslovno situacijo boste imeli preveč subjektiven pogled, da bi se lahko pravilno odločali. Bolje, da trikrat premislite, preden naredite nekaj, kar bi vas le dodatno obremenilo.

RIBI

Pri marsičem boste zaradi lune v tehtnici bolj počasni kot po navadi. Določenim zadevam se ne morete izogniti, lahko pa vseeno določite, kaj je tisto, kar bi radi spremenili ali naredili drugače.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close