Dnevni horoskop za ponedeljek, 25. marca 2024

24. marec 2024

Dnevni horoskop za ponedeljek, 25. marca 2024

24. marec 2024

Pomembno bo, da z energijo Luninega mrka razmislite o tem, kako dobro se trenutna življenjska pot ujema z globljo vizijo namena, ki ga želite manifestirati.

Prisluhnite svoji podzavesti in številnim notranjim namigom, ki vas usmerjajo. Prepričajte se, da bodo stvari urejene in nikar ne iščite raznih bližnjic.

Ne dovolite si, da bi vas usmerjali drugi, raje se usmerite sami.

OVEN

Kljub Luninemu mrku, ki se vas tokrat ne bo tako močno dotaknil, boste izpeljali dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki vas vedno razveseli.

BIK

Vprašajte se, zakaj niste zadovoljni. Najprej boste presenečeni, ker nečesa zaradi Mrka ne boste sposobni opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo kljub temu ugoden.

DVOJČKA

Imate odlično priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je pisano na kožo. Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako jih boste začeli reševati.

RAK

Kljub Luninemu mrku se boste znebili nadležnega občutka šibkosti. Vseeno pa se še malce pazite in uživajte vitamine. Prizadevajte si ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini.

LEV

Precej pusto in dolgočasno počutje vas lahko za trenutek obremeni. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas zopet naredil svoje. Poslovno sodelovanje se bo končalo uspešno.

DEVICA

Srce se vam bo vnelo za osebo, ki za vas ni najbolj primerna. Poiščite, če boste v dvomih pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred realnostjo. Uspeli se boste zadržati pred izbruhom.

TEHTNICA

Zaradi vpliva Luninega mrka boste precej raztreseni in ne boste vedeli pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. Tudi v ljubezni boste precej nemirni, saj se boste znašli v dilemi.

ŠKORPIJON

Na zasebnem področju vas bo razveselila priložnost poglobiti odnose, kar boste tudi z veseljem izkoristili. Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet s prijatelji.

STRELEC

Na vse kar vas obdaja gledate iz zabavnega zornega kota, zato se niti ne zavedate resnosti položaja, v katerem ste se znašli. Ko bo stvar res preveč napeta, povprašajte za nasvet.

KOZOROG

Poslovni rezultati bodo v veliki meri odvisni od usklajevanja s sodelavci, zato ne bodite samotar. Vzemite si dovolj časa za vse kar vas osrečuje. Prehitevanje vam ne bo šlo dobro od rok.

VODNAR

Dan z Luninim mrkom bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Ne zaključujte še nečesa strastnega in se ne odločajte samo na podlagi trenutnega stanja.

RIBI

Okoliščine bodo zaradi Mrka zahtevale veliko energičnosti, posebno pri zadevah, ki jih ne poznate najboljše. Precej napeti boste zaradi tega, ker vam ne bodo pomagali tako, kot bi vi želeli.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close