Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. oktobra 2023

29. oktober 2023

Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. oktobra 2023

29. oktober 2023

Konjunkcija med Luno in Uranom lahko oteži marsikatero situacijo ter na plano prikliče težke zaznave, ki se jih boste nekateri ustrašili.

Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste končno prejeli kakšen odgovor na svoje vprašanje. Posebno zanimivo bo tisto, kar vam je bilo do sedaj nekoliko nejasno ali nevsakdanje. Medsebojni odnosi bodo poudarjeni, prav tako boste želeli urediti vse kar je povezano z ljubezenskimi zgodbami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Vse zadeve, ki so vas obremenjevale na področju družine, dobivajo bolj smiselno podobo. Zgodi se vam lahko tudi to, da bo druženje z domačimi hobi, ki ga boste z veseljem negovali.

BIK 
Dopoldne, ko bo luna še v biku se boste najbolje počutili sami s sabo in težko vas bo prepričati v zadeve, ki vam niso blizu. Pojavila se vam bo tudi povečana, nenavadna želja po sladkem.

DVOJČKA 
Potrebno bo razrešiti finančno plat in se znebiti bremen. Najbolj pomemben pa bo odnos do denarja, ki bo tudi vstopnica v lepše življenje ali blokada, če se ne boste usmerili na pravi način.

RAK 
Lekcije, ki se bodo pojavljale, so pomembne za kasnejšo stabilizacijo, zato jih ne ignorirajte. Če se do sedaj še niste naučili preudarno ravnati z denarjem, imate sedaj več možnosti, da se disciplinirate.

LEV 
Pomembno bo, da ohranite svoje pozitivno razmišljanje, saj se bodo misli relativno hitro manifestirale v dejanja. Notranji občutek vas bo usmerjal v prostovoljno delo, saj boste pripravljeni priskočiti na pomoč. 

DEVICA 
Prehajate v drugačno obdobje, saj se vam ne bo več treba ukvarjati s starimi izzivi in nalogami. Ker ste šli čez veliko preizkusov, boste sedaj, ko ste trdni, vi tisti, ki boste drugim pomagali.

TEHTNICA 
Vesolje vas ni kaznovalo, ampak vas je s preizkušnjami testiralo in naredilo bolj močne in stabilne. Nekaj posledic, ki se bodo razblinile boste z levo roko znali pretvoriti v prijetno izkušnjo.

ŠKORPIJON 
Poslovno boste več kot uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v mislih.

STRELEC 
Začeli se boste še bolj zavedati vrednosti svojega doma in družine ter ceniti njihovo podporo. Naredili boste izbor med tistimi, ki so vam resnično pri srcu, in tistimi, ki si vaše pozornosti ne zaslužijo.

KOZOROG 
Pomembno bo, da je vsakodnevni način življenja vsaj približno povezan s tem, kar si želite. Dogajala se vam bodo naključja, in sicer v smeri, da vam bo ponujeno ravno tisto, kar v določenem trenutku potrebujete.

VODNAR 
V dan stopate vitalni in polni energije, kar se bo odražalo na vseh področjih delovanja. Tudi nemogoče stvari lahko sedaj brez težav dosežete, saj vas ne bo čisto nič oviralo ali blokiralo.

RIBI 
Niste sproščeni in zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Ustvarjalni duh vas lahko popelje v zanimive razsežnosti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close