Dnevni horoskop za sobota, 12. marca 2022

11. marec 2022

Dnevni horoskop za sobota, 12. marca 2022

11. marec 2022
Foto: Pexels

Pazite, da boste v kočljivih situaciji iskreno odreagirali, saj se lahko v nasprotnem primeru hitro ujamete v past.

Zmede misli bodo na ljubezenskem področju prebudile razne dvome, ki pa jim nikar ne podlezite, najprej se o njih prepričajte. Sestavite si svoj seznam želja.

OVEN

Razmislite z energijo lune v raku, kaj bi lahko storili, da bi vse skupaj potekalo bolj ustaljeno in sproščeno. Majhne in prijetne stvari bodo zopet postale zelo pomembne.

BIK

Na čustvenem področju boste manj energični in bolj občutljivi. Pazite se konfliktnih situacij in tega, da ne boste nekomu razkrili preveč in kasneje vse skupaj močno obžalovali.

DVOJČKA

Prijatelji vas bodo spraševali za nasvete, ker dajete občutek, da vedno vse veste. Več časa boste namili odločitvam, povezanim z ljubezenskim življenjem in osebnim napredkom.

RAK

Samski raki boste čutili, da še niste pripravljeni na razmerje, zato se boste izognili vsem poskusom zapeljevanja. Vezanim pa bo luna v vašem znamenju zelo naklonjena.

LEV

Zaradi lune v raku prihaja ugodno obdobje za nove ideje in ustvarjalnost. Dobili boste zanimiv namig, ki vas bo prepričal, da v domačem okolju nekaj spremenite v svoji smeri.

DEVICA

Ljubezen bo imela zaradi vpliva lune v raku več obrazov. K pogovoru in soočenjem boste pristopili na povsem napačen način. Vendar ne skrbite, že zvečer se boste boljše počutili.

TEHTNICA

Dovolj bo časa ter pripravljenosti, da se odločite za strasten in romantičen podvig, v katerem boste presenečali in imeli glavno besedo. Poslovne zadeve boste postavili na stranski tir.

ŠKORPIJON

Prisiljeni boste predčasno prekiniti načrtovanje in se podati v neznano. Nove zamisli se sicer še ne bodo udejanjile, boste pa s tem korakom vsekakor bližje neizpolnjenim sanjam.

STRELEC

Čeprav boste notranje nemirni ne skrbite, kmalu bo drugače. Nekaj, kar se bo zgodilo med prijatelji, bo doprineslo k boljšemu razumevanju in vam ustvarilo popolnoma jasen pogled.

KOZOROG

Svoje ljubezni ne boste skrivali, ampak boste o njej na ves glas spregovorili. Prijetna vibracija lune v raku bo ustvarila nežno vzdušje, pomembno vam bo predvsem to, da se počutite varno.

VODNAR

Presenečeni boste, saj boste dobili pomembne odgovore na najbolj žgoča vprašanja. Posebno če ste omahovali in skušali narediti kakšen korak brez da bi preverili vse podrobnosti.

RIBI

V domačem okolju se obrnite k tistemu, ki je odgovoren za posredovanje informacij in mir v hiši. Vse boste imeli v svojih rokah, tudi čas, ki ga boste zvečer z veseljem posvetili družini.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close