Dnevni horoskop za soboto, 1. oktobra 2022

30. september 2022

Dnevni horoskop za soboto, 1. oktobra 2022

30. september 2022

Prebudili boste idejo o potovanjih in širjenjih svojega obzorja.

Ne bodite presenečeni, če se boste želeli prijaviti na tečaj, o katerem ste že nekaj časa razmišljali. Na področju čustev se ne boste želeli preveč prilagajati in poglabljati, raje boste izbrali bolj spontano pot, ki prebuja notranje zadovoljstvo. Počutje bo stabilno, morebitne težave se umikajo iz obzorja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z luno v strelcu boste tako iznajdljivi, da se boste zlahka poiskali način, kako se izogniti dolgočasni rutini. Končno bo rešeno nekaj, kar vas je na področju odnosov dolgo obremenjevalo.

BIK 
Popolnoma prepričani vase in v svoj prav se boste podali v akcijo. Nekdo se vam želi približati, vendar pristopa zelo nerodno, zato ukrepajte. Znali se boste tudi poglobiti.

DVOJČKA 
Nikar s svojim pretirano optimističnim slogom, ki ga prebuja luna v strelcu, ne zavajajte ljudi, saj bodo pričakovali, da obljube tudi izpolnite, ne samo izrečete. Posledice so lahko zoprne.

RAK 
Počnite z luno v strelcu stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo obzorja. Vezani raki se boste z veseljem podali v prijeten objem, samski pa boste morali še malce počakati.

LEV 
Pretirana odgovornost ni najboljša izbira, saj se vam bodo v mislih prepletale zabavne dogodivščine, ki jih boste želeli na vsak način popeljati v realnost. V pomoč vam bo prijateljev predlog.

DEVICA 
Posvetili se boste reševanju situacije na osebnem področju. Pričakovanja bodo velika, vendar bodite pripravljeni tudi na nepričakovane spremembe, ki vam lahko prebudijo dvome.

TEHTNICA 
Čeprav ste se bili še pred kratkim v določeni situaciji pripravljeni vdati, se sedaj izgovori umikajo. Povečala se bo želja po tem, da uredite vse, kar je zmedeno ali neurejeno.

ŠKORPIJON 
Energije boste imeli zaradi vpliva lune v znamenju strelca dovolj, vendar vam bo primanjkovalo volje in motivacije. Ne spuščajte se v resne dogovore, saj se stvari še niso razjasnile.

STRELEC 
Kljub temu da se luna nahaja v vašem znamenju, boste ves čas nestrpno iskali mir in čas zase. Želeli si boste poglobljeno razmisliti o vsem skupaj in se pogovoriti.

KOZOROG 
Pogrešate več zabave in vse skupaj se bo zavrtelo precej nepričakovano, ko se vas bo spomnil nekdo, ki nikoli ni dolgočasen. Odzovite se, saj bo vse skupaj zelo prijetno.

VODNAR 
Ljubezenske obremenitve vas lahko prisilijo v to, da se z nekom končno odkrito pogovorite. Tematika ne bo enostavna, sledijo tudi razna zoprna in utrujajoča soočenja.

RIBI 
Zaželeli si boste spremembo, kar vas bo napolnilo s pozitivno energijo. Premagali boste utrujenost, podali se boste v športne dejavnosti, s katerimi lahko osebnostno napredujete.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close