Dnevni horoskop za soboto, 11. junija 2022

10. junij 2022

Dnevni horoskop za soboto, 11. junija 2022

10. junij 2022

Zelo privlačni in šarmantni boste podvrženi spogledovanju.

Srca nasprotnega spola boste osvajali s svojimi nežnimi in prefinjenimi načini. Težko pa se boste v domačem okolju zadržali, da ne bi zaznali morebitnih napak in drobnih pomanjkljivosti. Nikar se ne zaganjajte tja, kjer vas spremlja slab občutek. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi vpliva lune v škorpijonu se boste veliko ukvarjali z čustvi. Priznajte vse kar se vam poraja po mislih in se prenehajte skrivati za oklepom hladnosti ter nedostopnosti.

BIK
Če se želite družinskemu konfliktu izogniti, raje ne odpirajte težkih tem. Na trenutke boste zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni, kar lahko povzroči vdor negativne energije.

DVOJČKA
Usmerite se k temu, da se boste rešili obveznosti, ki vam jemljejo energijo. Ljubezensko dogajanje bo na trenutke postavljeno na preizkušnje, zato se boste raje umaknili.

RAK
Z energijo lune v škorpijonu se boste podzavestno spustili pregloboko. Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred tem, kar bi morali sprejeti, saj se boste napačno usmerili.

LEV
Borili se boste za vse kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi drugi. Nekaj napetosti v odnosu z družino lahko rešite, tako da vse skupaj zberete za mizo in se poveselite.

DEVICA
Kljub temu, da nekomu niste pripravljeni pomagati, bo pretirano upiranje prineslo le napetosti. Nepričakovane spremembe vas lahko na ljubezenskem področju spravijo v nervozen položaj.

TEHTNICA
Pripravljeni boste na nove začetke, optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Luna v škorpijonu pa bo obogatila čustven svet, ki bo hrepenel po strasti.

ŠKORPIJON
Samski škorpijoni se boste najboljše počutili v družbi dobrih prijateljev, nova razmerja vas tokrat ne bodo zanimala. Vezani boste na vsak način iskali potrditve ter jih tudi našli.

STRELEC
Zavedati se boste začeli, da ste nekomu pred kratkim nekaj obljubili nato pa vse skupaj pozabili. Še je čas da storite kar je potrebno, v smeri da rešite odnos, ki vam veliko pomeni.

KOZOROG
V kolikor boste bolj sproščeni, boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim začetkom. Nikar se preveč ne izgubljajte v financah, povezanih s preteklostjo.

VODNAR
Nemirni boste, saj se nekdo ne odziva tako kot ste si zamislili. Določene situacije so obtičale, zato poiščite nekaj novih priložnosti, ki vas bodo čez čas zagotovo razveselile.  

RIBI
Žalostni boste, saj se bodo situacije na področju čustev razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nikar ne bodite nestrpni, raje se z luno v škorpijonu poglobite v svoja globoka razmišljanja.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close