Dnevni horoskop za soboto, 13. aprila 2024

12. april 2024

Dnevni horoskop za soboto, 13. aprila 2024

12. april 2024

Na področju medsosebnih odnosov boste delovali nežno in prefinjeno. Idealistični pogled in nenehno stremljenje k najboljšemu vas lahko tudi utrudi, zato izbirajte zlato sredino.

Pustite se navdušiti in zapeljati, moč zaupanja je tista, ki prinaša notranje zadovoljstvo.

Dvom naj ostane v ozadju, naj ne pokvari lepega razpoloženja. Ker bo težnja po harmoniji in miru tako močna, boste nagnjeni k prilagajanju in popuščanju.

OVEN

Nekaj se bo skozi dan, ko se bo luna še nahajala v znamenju dvojčkov pojavilo v trenutku, ko boste najmanj pričakovali. Občutek da zmorete več kot ostali vas bo postavil v ospredje.

BIK

Nikar se, ko se bo v domačem krogu potrebno o nečem pogovoriti ne navezujte le na eno možnost, saj bi le tako spregledali zelo ugodno rešitev. Skupaj se boste nečemu nasmejali.

DVOJČKA

Ko vam bo prijatelj prijazno odgovoril na kočljivo vprašanje in ponudil roko jo sprejmite. Prenehajte s trmo, ter z mislijo, da nikogar ne potrebujte, saj rinete v še večje zaplete.

RAK

Odpornost bo na zavidljivi ravni, kar vas bo popeljalo v več gibanja. Podali se boste v razigrano raziskovanje, kar vam bo vrnilo tisto nekaj, o čemer razmišljate že nekaj časa.

LEV

Telefon bo skozi dan, ko se bo luna še nahaja v dvojčkih kar naprej zvonil, veliko vam bo pomenila povezanost s prijatelji ter zanimivimi znanci, zato povabil nikakor ne zavrnite.

DEVICA

Po eni strani ste popolnoma prepričani vase, ter v to, kaj lahko dobite, po drugi pa boste, ko bo potrebno podati odgovor še zadržani. Poskusite videti celoto ter prepoznati svojo priložnost.

TEHTNICA

Nekdo vas bo prijetno presenetil, kljub temu pa zaradi energije lune v dvojčkih počakajte na pravi trenutek za soočenje. Glede domačega vprašanja vam bo končno malce odleglo.

ŠKORPIJON

V odnosih s tistimi, ki so z vami izredno zahtevni tokrat ne boste izgubljali energije. Odgovorili boste kratko in jedrnato, nato se boste z veseljem umaknili tja, kjer se dobro počutite.

STRELEC

Skozi dan vas bodo z energijo lune v dvojčkih vedno bolj mikala nova zanimiva obzorja. Ritem delovanja bodo določali tisti ki vas obdajajo, zato jim predlagajte, da se vam pridružijo.

KOZOROG

Spremenljivo počutje lahko hitro pripelje do kakšnega nesmiselnega nesporazuma, zato pazite, tudi v tistih krogih ki jih dobro poznate. Opozorili vas bodo, da ste preveč neodločni.

VODNAR

Globok pogovor, vam v večernih urah, ko luna prehaja v znamenje raka prinaša še dodatno potrditev, da ste se na ljubezenskem področju pred kratkim pravilno odločili.

RIBI

Zelo boste previdni, prav tako boste dobro premislili, preden boste nekomu, ki vas vedno lovi za besedo kar koli odgovorili. Ne ozirajte se na nakopičeno jezo drugih ljudi.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close