Dnevni horoskop za soboto, 13. avgusta 2022

13. avgust 2022

Dnevni horoskop za soboto, 13. avgusta 2022

13. avgust 2022

Zunanji videz postaja nepomemben, v ospredje stopajo notranje zaznave, ki se bodo prepletale na vseh področjih.

Najbolj boste dovzetni v ljubezni, kjer boste skrbno spremljali dogajanje in skušali vse skupaj še dodatno stabilizirati. Težjim in kompliciranim nalogam se boste brez slabe vesti in izgovorov tokrat z veseljem izognili.(Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pomembna situacija bo hitreje napredovala, če boste malce bolj prodorni. Zavedajte se, da nihče ne ve, kako ste v resnici prepričani vase ter v zadeve, ki jih že dlje časa skrbno načrtujete.

BIK
Z energijo lune v ribah boste delovali razumsko, pazite le, da pomotoma ne spregledate prijetne geste nekoga, ki se že nekaj časa iskreno in vztrajno trudi osvojiti vašo dušo ter srce.

DVOJČKA
Na prihodnost glejte z optimizmom, le tako ste lahko prepričani, da se bodo tudi tista neverjetna pričakovanja kmalu spreobrnila v realno podobo. Pazite, saj nekdo od prijateljev ni najbolj iskren. 

RAK 
Kljub nežni energiji lune v ribah storite nekaj spontanega in razburljivega, seveda z osebo, ki vas vedno spravi v dobro voljo. Ne izmikajte se vprašanjem, ki prihajajo v družinskem krogu.

LEV
Dan bo sproščen, saj vas bodo sprostili in razvedrili domači, navdihnil vas bo tudi izlet, ki si ga skušajte organizirati čim bolj neodvisno od drugih. Čas je za dejanje, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu.

DEVICA
Prijetne vibracije lune v ribah vam bodo pomagale na vseh področjih, še posebej na ljubezenskem, kjer boste znali ločiti dobro od slabega in se pogovoriti o morebitnih težavah. 

TEHTNICA
Zopet se boste vztrajno dotaknili zadev, ki so vam povzročale težave, vendar boste pristopili bolj zbrano, zato se vam rešitev tokrat ne bo izmuznila. Na področju ljubezni prebudite pogum. 

ŠKORPIJON
Na področju čustev se bo zaradi občutljivosti, ki jo prebuja luna v ribah pojavilo nekaj težav, saj vas bo spremljal občutek, da tokrat nikomur ne morete resnično zaupati kaj mislite in čutite. 

STRELEC 
V domačem okolju, kjer vas čaka dolg seznam hišnih opravil boste nekoliko raztreseni. Pomembno bo tudi, kako se boste v določenih situacijah odzvali, saj se lahko hitro zapletete v besedni dvoboj.

KOZOROG
Zazrite se v medsebojne odnose, ki že nekaj časa niso najbolj prijetni in si pomagajte z energijo lune v ribah, da ugotovite, kaj bi bilo potrebno spremeniti. Nekdo vam bo zelo naklonjen.

VODNAR
Pričakujte z nežno energijo lune v ribah več poglobljenih pogovorov, ter romantično gesto, ki bo marsikoga dobesedno šokirala. Lahko se usmerite pogumno naprej, saj ste na pravi poti.

RIBI 
Pomembno bo da se ne zaganjate v hitre rešitve, ampak da počakate, da se situacija umiri. Pri nekom od prijateljev namesto da iščete napake in ves čas zbadate raje poiščite oporo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close