Dnevni horoskop za soboto, 14. maja 2022

13. maj 2022

Dnevni horoskop za soboto, 14. maja 2022

13. maj 2022
Foto: Pexels

Pomembno bo področje zdravja in prehrane, zato se fokusirajte na doseganje harmonije z uravnoteženo izbiro hrane.

Osredotočite se na to, da polepšate svoj prostor, da dodate harmonijo, ter da se povežete z bližnjimi. Področje čustev bo nihalo, zato nikar ne pričakujte, da se bo ljubljena oseba v vseh pogledih prilagodila in strinjala z vami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Sprostite se in nikar preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah. Pojdite na sveži zrak in razgibajte svoje telo. Prijatelj, ki uživa v sprehodih, vam bo v pomoč.

BIK
Namesto da bi se veselili vsakega trenutka posebej, boste dopoldne, ko bo luna še v tehtnici v vsaki zadevi našli razlog za pritoževanje. Zelo zahtevni boste do sebe in drugih.

DVOJČKA
Ne morete se sprostiti, nekaj vas priganja k temu, da si zastavljate vedno več, da se nenehno premikate naprej. Nekdo vas bo presenetil s kočljivim, vendar zelo pomembnim vprašanjem.

RAK
Vaše misli bodo malce begale, razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Ko pa se bo nekdo prijetno pošalil na svoj račun, boste pa tudi nasmejani. Ne postavljajte si meja.

LEV
Pokazali boste, da imate jeklene živce, predvsem v najkočljivejših trenutkih, ki so povezani z družinskimi zapleti. Pomembno bo le, da nihče ne povzdiguje glasu, skušajte se umiriti.

DEVICA
Nenavadno resni boste, vendar se ne obremenjujte preveč, saj se bo popoldne, ko luna prehaja v škorpijona, vse razpletlo dobro, čeprav z manjšo zamudo, ki jo skušajte spregledati.

TEHTNICA
Ker boste dobili kopico lepih komplimentov, boste po svoji poti, še posebej čustveni  zakorakali zelo pogumno. Naklonjene vam bodo tudi ljubezenske iskrice, ki bodo nepričakovane.

ŠKORPIJON
V trenutku, ko boste želeli biti direktni, se vprašajte, ali bo nekdo to prenesel brez posledic, da si ne boste nabrali nepotrebnih zamer. Pojavi se lahko čustvena ohladitev.

STRELEC
Izredno dober spomin uporabite v smeri, da se spomnite nečesa, kar bi lahko bilo zelo pomembno za vas ter za tiste, ki vas obkrožajo. Dovolili si boste več, kot si dovolite običajno.

KOZOROG
Veliko se boste ukvarjali z družino, tkali boste prijetne vezi. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, popestritve kar boste tudi dobili. Ne pozabite prijatelju vrniti klica.

VODNAR
Obnašanje bo nihajoče, ampak nič se ne boste obremenjevali s tem, kako vas dojema okolica. Tokrat se boste v vsakem okolju lažje sprostili, saj boste navihani in razigrani.

RIBI
Vse se bo odvijalo hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite druženje, ki vas močno vznemirja. Tokrat vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj nerazpoloženi.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close