Dnevni horoskop za soboto, 15. januarja 2022

Uredništvo, 14. januar 2022.
Avtor: Profimedia

Ne odstopajte od svojih stališč in se začnite bolj približevati pravi resnici.

Všeč vam bodo vsi koraki, ki bodo vključevali sočutne prijeme. Dobili boste občutek, da bi morali nekomu nekaj lepega podariti, sledite mu. Ustavite se le tam kjer je resnično vredno, ne izmikajte pa se odgovornosti.

OVEN

Dopoldne z luno v dvojčkih prinaša mnogo dobrih idej in določenih modrih rešitev. Aktivno se lahko lotite raziskovanja in skupinske dinamike, ki prinaša dolgoročen uspeh.

BIK

Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo posledice lahko spodbudne.Največ boste naredili s prijaznostjo, ki se vam bo obrestovala.

DVOJČKA

Ugotovili boste, da ste se motili glede osebe, za katero si močno želite, da bi ostala v vašem življenju. Razvajajte se, lahko tudi prevzamete pobudo, posebno glede prijetnih dogodkov.

RAK

Pot do vaših ciljev bo obarvana s trnjem. Ne zaupate skoraj nikomur, toda težava je morda prav v tem, ker bi v resnici morali pravočasno spregovoriti in si poiskati rešitve.

LEV

Veliko zanimivih in vznemirljivih situacij vas bo razvedrilo. Prihaja tudi veliko akcije, s katero boste premostili napetosti. Zaželite si kaj bolj konkretnega in uresničilo se bo.

DEVICA

Mirni boste in spet izredno dobro razpoloženi. Pri nakupih boste našli tisto, kar vam v tem trenutku ustreza. V ljubezni bodite zvečer, ko bo luna v raku dejavnejši in bolj odkriti.

TEHTNICA

Vaša telefonska številka bo neprestano zasedena. Prijatelji bodo v vas našli ne samo potrpežljivega sogovornika, ki zna prisluhniti, ampak jih boste znali tudi iskreno nasmejati.

ŠKORPIJON

Končno boste lahko popoldne, ko luna preide v raka naredili na področju ljubezni prave načrte za prihodnost. Po res iskrenem pogovoru boste ugotovili, da morate v svojem življenju marsikaj spremeniti.

STRELEC

Premalo ste pozorni na zdravje, zato nekoliko bolj pazite glede ustrezne prehrane. Nekdo bo pokazal, da se lahko znajde brez vas, kar vam nikakor ne bo všeč. Ne jezite se preveč!

KOZOROG

Čaka vas še precej dela na sebi, da boste napredovali na svoji duhovni poti in boste začeli uresničevati svoje ljubezenske cilje. Imeli boste priložnost, da nekomu dokažete, da razmišljate drugače.

VODNAR

Hrepeneli boste po širini. Tisti, ki ste prikovani na dom, boste spremljali dokumentarce o tujih deželah in sanjarili, kako bi jih čim prej obiskali. Dan bo zelo prijeten in spodbuden.

RIBI

Luna v dvojčkih v jutranjih urah obeta veliko strasti, čeprav vas bo vse skupaj celo nekoliko utrudilo. Radi bi si vzeli več časa tudi za druge dejavnosti, posebno za nekaj, kar omogoča boljše finančno stanje.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

O avtorju

Uredništvo

New Report

Close