Dnevni horoskop za soboto, 18. junija 2022

17. junij 2022

Dnevni horoskop za soboto, 18. junija 2022

17. junij 2022

Konjunkcija med Luno in Saturnom prinaša tesnobo, resnost in varčnost.

V kočljivih situacijah se lahko pojavita tudi nervoza in nejasen občutek krivde, ki se ga ne bo enostavno znebiti. Ljubezenska srečanja ne bodo najbolj optimistično naravnana, zato nikar ne pričakujte preveč. Nagnjeni boste k želodčnim težavam in notranjemu nemiru. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prihajajo premiki, zato vam ne bo treba dolgo čakati na pozitivne novice. Nekoga od sodelavcev boste hitro prebrali in ugotovili njegove šibke točke. Čas je da se soočite.

BIK 
Svojim čustvom boste dovolili, da se vpletejo v družinsko življenje in vplivajo na odločitve. Tekom dne pričakujte boljše razpoloženje, ki se bo prepletalo tudi na področju ljubezni. 

DVOJČKA
Luna v znamenju rib, ki prebuja nežnost vam bo naklonjena v ljubezni. Tako boste lažje našli srečo ter se ljubljeni osebi približali na pravi način. Popaziti morate le na zdravje.

RAK
Potreba po pohvali in priznanju lahko povzroči, da si bodo o vas določeni posamezniki ustvarili napačen vtis. Bodite odprti za tista vprašanja, ki so že nekaj časa prava uganka. 

LEV
Intenzivno se boste predajali delu, ko boste utrujeni se boste nekoliko sprostili in si vzeli trenutek za razgibavanje. Spomnite se tudi na tiste, ki vas že nekaj časa močno pogrešajo.

DEVICA
Pazite glede stroškov in se dogovorite pravi čas, kdo bo v domačem okolju kaj opravil. Od vas bodo zahtevali precej naenkrat, kar vas vznemirja in vodi k prehitrim odločitvam.

TEHTNICA
Polni energije boste z lahkoto delovali kjerkoli se boste pojavili, odločnost in dobra volja bosta spremljevalki, ki vam obljubljata prave rezultate. Privoščite si tudi nekaj sprostitve.

ŠKORPIJON 
Poskušajte se z energijo lune v ribah, ki prebuja sočutje pogovoriti z ljubljeno osebo, tokrat bo marsikaj delovalo čisto drugače, zato bodite iskreni ter predvsem zvesti svojim prepričanjem.

STRELEC
Počutili se boste vitalno ter zadovoljno, zato boste z lahkoto opravljali svoje delo, kar vam daje možnost, da dokončate tudi nekaj preteklih obveznosti, na katere vas že opozarjajo.

KOZOROG
Poskrbeli boste, da boste v domačem okolju kljub nežni energiji lune v ribah opaženi iz strani vseh. Delovali boste optimistično in z veseljem boste poskrbeli tudi za zadovoljstvo drugih.

VODNAR
Naj vas ne bo strah, saj bi bil ta popolnoma odveč, zato le pogumno nastopite tam, kjer že nekaj časa želite vse skupaj razčistiti. Morda spremenite tudi odnos do osebe, ki ni najbolj kompatibilna z vami.

RIBI
Aktivno se lotite vseh tistih zadev, na katere vas prijatelji in domači opozarjajo. Tudi če vam vse skupaj sproža jezo, nikar prehitro ne odnehajte, saj bi vam bilo kmalu žal.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close