Dnevni horoskop za soboto, 19. novembra 2022

19. november 2022

Dnevni horoskop za soboto, 19. novembra 2022

19. november 2022

Delovali boste bolj intenzivno, oboroženi s pripombami ter lepimi komplimenti.

Pomembno poglavje bo ljubezen, s katero se boste spogledovali in iskali najlepše možnosti. Prebujeni, obdarjeni s svežo energijo in ravno pravo mero taktnosti in drznosti se boste lažje prebili v ospredje in postavili zahteve, o katerih že dlje časa tuhtate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Luna, ki prehaja v znamenje tehtnice, bo ugodno vplivala na telesno in duševno počutje. Na področju ljubezni se boste končno znali sprostiti brez prevelikih pričakovanj, s katerimi ste običajno obdani.

BIK 
Poiščite ponovno zadevo, ki ste se ji zaradi lastnega strahu odrekli. Sprememba vam lahko prinese dobre občutke in osebno zadovoljstvo. Čas je, da se prenehate ukvarjati z drugimi.

DVOJČKA 
Zaradi prehoda lune v tehtnico boste vedno bolj cenili lepe stvari in predvsem prijazne ljudi. Opazovali boste, kako delujejo drugi, nato jim boste skušali skrbno slediti.

RAK 
Ogromno boste naredili v domačem okolju, zato boste zaspali zadovoljni in sproščeni. Nihče vas ne bo mogel prepričati v nekaj, čemur ste se že pred kratkim odločno izognili.

LEV 
Spoznali boste, da so manjša odstopanja vedno dobrodošla. V domačem okolju boste imeli občutek, da je prisotno zatišje pred nevihto, vendar nikar ne drezajte v tuje rane.

DEVICA 
Prihaja čas sprostitve in dobrih občutkov, saj vas nihče ne bo mogel razjeziti. Jadrali boste sem ter tja, postorili z levo roko kar je potrebno in se zraven zelo zabavali.

TEHTNICA 
Želite si pohval, saj ste na trenutke zelo nesamozavestni. Morda vas bo presenetil neznanec, ki se vam bo nasmehnil, še boljše pa se boste počutili, če se boste znali povezati s sabo.

ŠKORPIJON 
Če boste na področju ljubezni še naprej črnogledi, se ne čudite, če se boste znašli v težavah in nejasnih situacijah. Usmerite se le k tistim, ki vam veliko pomenijo.

STRELEC 
Razmišljali boste, da bi se udeležili družabnega srečanja, koncerta, kina ali gledališča. Poskusite se lepo imeti v dvoje, le tako se bo vse skupaj zavrtelo v prav simpatično doživetje.

KOZOROG 
Spopadali se boste s sabo in s svojimi dvomi. Spoznali boste tudi, da ima vse svojo mero. Čas je, da postanete bolj prilagodljivi tudi tam, kjer so stvari drugačen od vašega okusa.

VODNAR 
Čez dan se boste želeli dokopati do odgovorov, povezanih s preteklimi dejanji, ki niso jasna. Nekdo vas bo pogrešal še bolj kot običajno, zato si večer rezervirajte za lepe trenutke.

RIBI 
Obrnite počasi nov list v svojem življenju. Ne bo najbolj enostavno, vendar se vam kljub temu izplača, saj vas že nekaj časa spremlja močan občutek, da ste na določeni točki obtičali.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close