Dnevni horoskop za soboto, 20. avgusta 2022

19. avgust 2022

Dnevni horoskop za soboto, 20. avgusta 2022

19. avgust 2022

Močno boste zaznavali potrebo, da naredite vtis na druge.

Ne glede na to, ali boste poudarjali svojo inteligenco, objavljali slike počitnic na družbenih omrežjih, želeli se boste preleviti v osebo, ki je drugim všeč. Nagnjeni boste k pogostim spremembam razpoloženja, zato boste morda težko razumeli, kaj čutite v globini. V enem trenutku boste morda navdušeni nad komplimentom, naslednji trenutek pa vas bo premagala skrb, da ne izkoriščate svojega potenciala. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vezani boste nemirni, izredno klepetavi in skrajno neprilagodljivi. Samski se boste podali novim vznemirljivim dogodivščinam naproti, brez dvomov in odvečnih bremen.

BIK
Odločili se boste popraviti vzdušje. Motivirajte vse skupaj k pozitivnemu razmišljanju in smehu, ki bo nalezljiv. Ljubezenske situacije se vam ne bodo razvile točno tako kot ste planirali.

DVOJČKA
Čutili boste pomanjkanje volje za učenje in delo literature, saj vas spremlja raztresenost. To ni nič slabega, če boste razumeli, kaj se dogaja in skušali kasneje vse skupaj skrbno popraviti.

RAK
Rezultati napredka na osebnem področju bodo z luno v znamenju dvojčkov v fazi, ki vam ustreza in vas usmerja v pogumne odločitve. Vse skupaj bo temeljijo na tehtnem razmisleku.

LEV
Niste prepričani, ali vam bo nekaj pomembnega uspelo, zato nadaljujte počasi in previdno, postopoma, saj vas čaka tudi nekaj manjših ovir. Naj vas zlobni jeziki ne ustavijo.

DEVICA
Bodite vztrajni, vendar se izogibajte hitremu in prelahkemu zaslužku in ljudi, ki vas bodo prepričevali v nekaj kar je za vas že ves čas zelo sporno. Družabno življenje bo sproščeno.

TEHTNICA
Čaka vas pomembna prelomnica v zasebnem življenju, kar bo zelo spodbudno vplivalo tudi na vse tiste ki vas obdajajo, zato se jim boste še bolj z užitkom predajali. Objem bo deloval kot zdravilo.

ŠKORPIJON
Nekdo vas bo s svojim pristopom popolnoma razorožil ter hkrati presenetil. Medsebojni odnosi bodo spontani, kar vam ugaja, da se vam ni treba ukvarjati s preveč čustvenimi vprašanji.

STRELEC
Toliko časa boste iskali pravi odgovor, da boste vse skupaj zakomplicirali. Nekatere zadeve bodo čisto preproste, zato ne iščite globljega smisla. Raje vse skupaj rešujte neobremenjeno.

KOZOROG
Zaradi razpršene energije lune v dvojčkih se lahko znajdete v zoprni situaciji, ki diši po zapletu. Vendar se ne bojte, kmalu boste ponovno ujeli svoj ritem, z vsemi starimi in novimi idejami vred.

VODNAR
Izredno boste iznajdljivi, kar vam prinaša na ljubezenskem področju nove smernice. Ljubljena oseba bo zahtevala več bližine, kar vam bo všeč, saj boste tudi vi hrepeneli po nežnosti.

RIBI
Z veseljem boste pripovedovali o svojih dogodivščinah. Bodite bolj odločni tudi pri dejanjih, ki so povezana z bolj aktivnim preživljanjem prostega časa.  Potrebujete tudi  nekaj počitka.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close