Dnevni horoskop za soboto, 24. decembra 2022

23. december 2022

Dnevni horoskop za soboto, 24. decembra 2022

23. december 2022

Z mrkim obrazom boste sprejemali kritiko in s težavo si boste priznali, da ste v določeni situaciji napačno odreagirali.

Spoznanja bodo grenka, vendar vas vodijo v dolgoročno izboljšanje situacije. Nežne vibracije bodo v pomoč pri odločanju, znali se boste tudi prilagoditi in popihati na dušo tistim, ki si to zaslužijo. (Vir: Hosokop.si)

OVEN 
Prijetna praznična energija bo tista, ki jo boste zaznali ter jo uporabili sebi v prid. Izredno zamišljeni in zasanjani boste, kar običajno ni v vaši navadi. Prepustite se lepim mislim.

BIK 
Čustveno boste z energijo lune v kozorogu bolj hladni in zadržani. Prihaja občutek, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve, ki bi vas končno osvobodila napetosti. 

DVOJČKA 
Posvetite se svojim bližnjim, ki vam prinašajo občutek, da ste ljubljeni. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj zvečer ostati nekaj časa, ki ga namenite prijetnemu druženju.

RAK 
V notranjosti boste skozi dan nervozni, odzivali se boste na vsako besedo. Potrebujete več počitka in trenutkov samo zase, ki pa si jih boste tokrat zaradi intenzivnega dogajanja težko privoščili.

LEV 
Nekdo vam ne zaupa, vendar se ne jezite preveč. Pokažite, da ste lahko boljši in pametnejši, čaka vas nova priložnost, da se izkažete ter da vse skupaj razložite umirjeno.

DEVICA 
Izredno boste iznajdljivi in zadeve se v družinskem okolju končno premikajo na pravi način. Ostalo vam bo še nekaj prijetnih obveznosti, toda nikar se preveč ne obremenjujte. 

TEHTNICA 
Ovirajo vas mešana čustva v povezavi z družinskimi člani. Z nekom se nikakor ne moreta dogovoriti in zato boste le prikimavali, medtem ko si boste v glavi mislili svoje. 

ŠKORPIJON 
Prihaja več možnosti za iskren pogovor in nekaj, kar bo prvič po dolgem času, resnično podobno lepi vsebini. Na nekoga boste gledali drugače, veliko bolj sproščeno in pozitivno. 

STRELEC 
Nekaj, s čimer ste želeli presenetiti, se vam bo zelo zavleklo, kar vas bo razjezilo. Najbolj vas bo zmotilo to, da so ljudje v vaši bližini v trenutku, ko jih potrebujete nezanesljivi. 

KOZOROG 
Manjkalo vam bo energije, zato se boste spuščali v manjše konflikte. Spomnite se na osebo, ki vam je vedno nesebično stala ob strani ter skušajte prebuditi notranjo radost.

VODNAR 
Pred vami je dan, ki vam bo prinesel zadovoljstvo in občutek, da ste v družinskem krogu srečni. Zasluga, da se boste vsi skupaj lepo imeli, bo tokrat na vaši strani in ponosni boste na to.

RIBI 
Prihaja družinsko srečanje, kjer boste izpostavili prijetne zadeve, povedali boste tudi svoje želje in prisluhnili tudi ostalim. Skupna večerja bo prava izbira tudi za tiste, ki ste v skrhanih energijah.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close