Dnevni horoskop za soboto, 27. aprila 2024

26. april 2024

Dnevni horoskop za soboto, 27. aprila 2024

26. april 2024

Odprta in v višave usmerjena energija vas bo navdihnila, da se predate spontanim ter svobodnim odločitvam.

Vse, kar vas bo doletelo, boste sprejeli z velikim navdušenjem. V odnosih boste želeli razgibano deliti mnenja in odkrivati nove razsežnosti.

Biti sam s sabo tokrat ne bo najboljša izbira, zato se, če vas povabijo, brez pomisleka tudi odzovite.

OVEN

Pazite, da ne bo zaradi entuziazma, ki ga prebuja luna v znamenju strelca prehitro razkrito nekaj, kar naj bi zadržali kot skrivnost. Na področju odnosov bi morali ostati zbrani.

BIK

Bodite pri raznih opravilih čim bolj natančni, v družinskem okolju pa bolj prilagodljivi. Če boste vsaj za hip v nečem popustili, vam bo skozi dan z energijo lune v strelcu veliko lažje.

DVOJČKA

Odločajte se na podlagi več mnenj, le tako se boste usmerili v pravo rešitev. Čim prej prekinite začarani krog negativnih misli, saj bo energija lune v strelcu želela, da se sprostite.

RAK

Nenehno zavračate nekaj, kar bi vam lahko še kako koristilo. Na področju denarja pričakujte kljub energiji lune v strelcu nekaj zamud, kljub temu nikar ne sklepajte prehitro.

LEV

Pričakujte dan, ki bo malce zbegan in poln prevelikih pričakovanj, ki se žal ne bodo uresničila. Poskusite biti čim bolj realni, da ne boste po nepotrebnem padli v neskončno filozofiranje.

DEVICA

Nekdo v domačem okolju bo od vas zahteval pomemben odgovor. Poskrbite za praktične opravke, pozanimajte pa se tudi glede odnosa, ki vas po tihem obremenjuje že nekaj časa.

TEHTNICA

Zanimiva zgodba se bo končala hitreje kot ste predvidevali, zato nikar ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi vas lahko narobe razumeli. Začnite se ukvarjati s pomembnimi vprašanji.

ŠKORPIJON

Poskusite se spomniti nečesa, kar vas je pred kratkim rešilo. Na ljubezenskem področju z energijo lune v znamenju strelca prihaja več razigrane energije in nagajivosti.

STRELEC

Všeč vam bo, da vas bodo končno začeli bolj spoštovati, kar bo potrditev, da ste na pravi poti. Ne bodo vas zanimale laži in manipulacije, raje boste vso energijo vlagali vase.

KOZOROG

Prišli boste do grenkega spoznanja, da ničesar ne morete opraviti tako učinkovito kot bi si želeli. Odprite oči, saj bodo drobne malenkosti in majhni namigi ključnega pomena.

VODNAR

Ker niste vajeni ostati v ozadju ali praznih rok se boste počutili, kot da se je vse podrlo. Nikar se ne spuščajte v prepire, saj kljub ugodni luni v strelcu nimate zadostnih argumentov.

RIBI

Zasluga za dobro voljo v domačem okolju pripada samo vam, kar bodo opazili tudi tisti, ki vas obkrožajo. Računate lahko tudi na nesebično pomoč nekoga, ki je bil do sedaj v ozadju.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close