Dnevni horoskop za soboto, 27. maja 2023

26. maj 2023

Dnevni horoskop za soboto, 27. maja 2023

26. maj 2023

Situacije, ki se odvijajo vas ne bodo prepričale, da bi sprejeli kakšno večjo odločitev na področju čustev.

Odnosi se lahko obrnejo v nejasno smer, kljub temu vas to ne bo preveč vznemirilo, saj boste sami sebi dovolj. Zbranost, analitičen pristop in želja po tem, da se vse na področju dela in financ reši v pravi smeri. Znali boste poiskati preudarne rešitve ter se odločiti, ko bodo to od vas pričakovali ali zahtevali.

OVEN

Pred vami je dan, ki bo kljub energiji lune v devici prinesel več spontanosti. Odlično in predvsem ponosno se boste počutili, ko boste, kot po navadi vse naredili po svoje in poželi aplavz.

BIK

Nekaj, kar vam bodo naključno ponudili, bi za vas pomenilo preveliko obveznost. Poiščite na področju dela in denarja ravnovesje, kar bo lažje s pomočjo prijateljev ali znancev.

DVOJČKA

Borite se zase, vendar ne pozabite na tiste ki vas potrebujejo. Prebudile se bodo želje po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste kljub temu srečevali z večjimi dilemami in strahovi.

RAK

Nikar ne bodite panični, saj imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj. V družini bo prisotnih zaradi vpliva lune v devici nekaj težav v komunikaciji, zato izbirajte besede.

LEV

Spremenite nekaj načrtov in se podajte v akcijo, ki vam prinaša zadovoljstvo. Niste preveč prepričani, da bo sprememba doprinesla k rešitvi, vendar če ne poskusite, ne boste vedeli.

DEVICA

Zadeve se bodo uredile po pogovoru, ki se bo začel dramatično, končal pa v ustrezni smeri. Dobili boste boljši občutek glede ljubezenskega področja, še posebej tisti, ki ste v razmerju.

TEHTNICA

Če se boste znašli v primežu težav, ostanite na preži. Spoznali boste, da se določene zadeve hitro približujejo, zato boste nekoliko živčni in zadirčni, na kar vas bo nekdo tudi opozoril.

ŠKORPIJON

Dobili boste občutek, da lahko osebnostno napredujete, ter se z energijo Prvega krajca končno sestavite. Zapravljivi boste, zato pazite, da brezglavo ne kupite kakšne neumnosti.

STRELEC

Čeprav vam je nekdo nedvomno naklonjen in vas vzpodbuja na vsakem koraku se lahko zaradi ostrih pripomb zaplete. Spremlja vas občutek, da igrate le po pravilih, ki vam jih postavljajo drugi.

KOZOROG

Z energijo Prvega krajca se lahko premaknete kar za nekaj stopničk, tudi zaupajo vam, zato izkoristite ugoden trenutek. Očitno je že skrajni čas, da se odprete na ljubezenskem področju.

VODNAR

Novosti vas ne navdušujejo, zato boste skrbno razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili. Prijetna oseba vam bo pospešila utrip, zato boste skozi dan razmišljali, kako bi se ji lahko približali.

RIBI

Izvedeli boste marsikaj zanimivega, vsekakor pa bodite pazljivi, da zaradi pretirane radovednosti in pametovanja ne zanetite kakšnega konflikta. V ljubezni še niste pripravljeni na večji korak.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close