Dnevni horoskop za soboto, 28. maja 2022

28. maj 2022

Dnevni horoskop za soboto, 28. maja 2022

28. maj 2022

Konjunkcija med Luno in Uranom prinaša dogodke, ki vas lahko za trenutek zmedejo.

Ne bodite presenečeni, če se boste na hitro odločili za kakšno prijetno doživetje. Timsko delo prinaša odlična rezultate in okus po napredku. Če vas bo nekaj obremenjevalno, boste hitro povedali svoje mnenje, na posledice se ne boste ozirali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čas je, da počasi razširite svoja obzorja, zato začnite razmišljati, kako bi se lahko na področju, ki vas že dlje časa zanima ter privlači, premaknili naprej in dosegli nekaj več. 

BIK 
Ne obremenjujte se, če se bo določena zadeva zaključila. Lahko poskusite znova, glede na to, da gre za nekaj, kar vam je izredno pomembno. Spodbuja vas energija lune v vašem znamenju.

DVOJČKA
Obremenile vas bodo družinske zadeve, učinkovito boste želeli poiskati zasilen kompromis, vendar bo druga stran preveč prepričana v svoj prav, da bi vam vse skupaj lahkotno uspelo.

RAK
Če boste zadovoljni z majhnim, boste spoznali, da si zaslužite morda tudi več, še posebej na osebnem področju, kjer hrepenite po prelomnicah. Pojdite v naravo in se sprostite.

LEV
Nekdo se bo ukvarjal z opazovanjem, kako skušate hoditi v enaki smeri. Morda vam bo pripravljen celo pomagati, zato zaupajte. Zadeve, povezane s financami, stopajo v ospredje.

DEVICA
Iskali boste priložnost, da se z ljubljeno osebo pogovorite na štiri oči. Nagajala vam bo trda in trmasta energija, ki jo prinaša luna v znamenju bika. Morda bi lahko malce popustili.

TEHTNICA
Z luno v biku se boste raje zadrževali doma, kar vam lahko nekdo od prijateljev, ki vas bo želel ob sebi malce zameri. Skušajte poiskati sorazmeren kompromis, da ohranite odnos.

ŠKORPIJON 
Na poti do osebne rasti nikar ne preskočite niti ene pomembne stopnice. Otresite se vseh morebitnih pomislekov in si dovolite sprejeti višje vibracije, ki se vas bodo dotikale.

STRELEC
Z luno v biku boste deležni resnosti in vztrajnosti. Nikar se ne skrivajte v ozadju, saj vas v tem primeru ne bodo zaznali v pravem trenutku, kar pa bi lahko bilo za vas usodno.

KOZOROG
Skušajte se držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru v določeni družbi ne boste dobro sprejeti. Prehitevanje bi vas lahko čez dan spravilo v veliko zadrego.

VODNAR
Zakaj ne storite dovolj, da bi nekomu, ki vam gre na živce, dokazali nasprotno in se konkretno potegnili zase. Delujte spontano in se znebite vseh odvečnih pomislekov.

RIBI
Družinski pogovor se bo končal drugače, kot ste upali. Nekomu izmed starejših boste s konkretnimi dejstvi, ki jih prebuja luna v biku, končno dokazali svoj prav, kar vam bo všeč.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close