Dnevni horoskop za soboto, 4. decembra 2021

03. december 2021

Dnevni horoskop za soboto, 4. decembra 2021

03. december 2021
Avtor: Profimedia

Če se boste počutili razdražljivo, nestrpno ali nemirno, je to signal, da se morate umakniti stresu ter energiji Sončevega mrka in se poskusiti sprostiti.

Če ostanete v vznemirjenem stanju, boste ravnali neracionalno. V kolikor se ne boste sposobni notranje umiriti, poskusite svojo energijo porabiti za nekaj koristnega, kot npr. generalno čiščenje stanovanja. V kolikor pa boste ležerni, bo dovolj več trenutkov s hišnimi ljubljenčki.

OVEN

Od vas se zahteva, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje bo nosilo težave v zasebne odnose. Z malo potrpljenja in sposobnostjo dati sebe na prvo mesto boste nepremagljivi.

BIK

Nihče vas ne more povsem očarati, nekako ste zadržani, vztrajate pri svojih odločitvah. Tekom dne se boste skušali priklopiti na bolj optimistično delovanje, prisoten bo tudi kanček humorja.

DVOJČKA

Počasi se daleč pride, čeprav zaradi Sončevega mrka ne boste preveč prepričani o tem. V določeni situaciji boste ostali brez besed. Morda se preprosto ne bi radi izpostavljali.

RAK

Ob sebi si boste želeli nekoga, ki vam bo izkazal nekaj pozornosti. Za nekaj bolj konkretnega se boste odločili šele proti večeru. Energija mrka vas vodi v pesimizem.

LEV

Razjezili vas bodo tisti, ki imajo vedno pripravljen odgovor za vsakogar. Preveč ste napeti, namesto da bi si počasi poiskali izhod iz težav in komplikacij ter zadihali spontanost.

DEVICA

Energija Sončevega mrka bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe po katerih že dlje časa hrepenite. V odnosih se boste skušali usmeriti k iskrenemu delovanju.

TEHTNICA

Radi bi se podali v akcijo, toda zaradi vpliva Sončevega mrka se morate prilagoditi in popustiti tam, kjer si tega niti malo ne želite narediti. Na koncu boste zadovoljni z odločitvijo.

ŠKORPIJON

Dočakali boste prijeten klic, veliko si bosta povedala, vse bo potekalo dokaj sproščeno. Prav zato nadaljujte spontano in brez pretiranega načrtovanja kaj bi še morali narediti.

STRELEC

Danes, ko bo luna v vašem znamenju boste upoštevali le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop, ki ga bo tokrat potrebno spremeniti. Razmislite tudi o bolj resnih stvareh.

KOZOROG

Ob sproščenem delovanju v družinskem krogu se boste počutili odlično. Naklonjene vam osebe, ki so čustvene in spontane. Pričakujte novosti v povezavi s pomembno zadevo.

VODNAR

Dogajalo se bo predvsem na področju ljubezni. Nekdo vas bo povsem prevzel in očaral, še posebej, če ste se dolgo mučili v dvomljivih čustvenih zapletih in težavah.

RIBI

Energija Sončevega mrka vam ne bo najbolj naklonjena, zato pazite, da se zelo obetavna zgodba ne bo začela vrteti v negativni smeri. Ostanite zvesti sami sebi ter svojim željam.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close