Dnevni horoskop za soboto, 5. novembra 2022

04. november 2022

Dnevni horoskop za soboto, 5. novembra 2022

04. november 2022

Na vseh področjih delovanja se boste odzivali hitro ter pogumno.

Pripravljeni boste tvegati ali igrati na srečo, z upanjem, da vam bo naklonjena. Spodbujeni bosta življenjska moč in vitalnost, misli bodo polne pozitivnih prebliskov, ki jih boste z veseljem delili tudi z okolico. Ves čas boste pričakovali pestro dogajanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pot vam bo prekrižal nekdo, ki je prav prijeten in simpatičen, o čemer boste še dolgo razmišljali. Preizkusili se boste v hobiju, ki zahteva dobro pripravljenost ter predvsem veliko mero poguma. 

BIK
Luna v ovnu prebuja optimizem, čaka vas uspeh, zato sprejmite zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro. Lahko zaupate, zato ni razlogov, da bi se predolgo spraševali, kaj bi bilo najbolje storiti. 

DVOJČKA
Bolj umirjeni boste, ko boste natančno preučili vse okoliščine. Nikar z luno v ovnu ne sprejemajte pomembnih odločitev, saj bi bile lahko napačne ali celo krivične do nekoga. 

RAK
Ko boste nekaj poslovnih obveznosti končno pustili za seboj si boste z energijo lune v ovnu znali vzeti čas za prijetne reči, ki vas sproščajo. V ljubezni prihaja trenutek za iskren pogovor. 

LEV
Morali boste do neke mere spremeniti svoj način razmišljanja in vsakdanjo rutino, v nasprotnem primeru se boste kmalu znašli v primežu stresa in težav, ki niso enostavne. 

DEVICA
Osebne zadeve vam ne bodo dale miru, zato boste z energijo lune v ovnu nekoliko raztreseni. Pazite, da ne bo zaradi nepremišljene besede, ki bi še dodatno zapletla situacijo vse skupaj propadlo. 

TEHTNICA
Preveč napeti boste, saj se vam bo v mislih zaradi energije ovna odvijal pravi kaos. V ljubezni se boste brez razloga nepričakovano ustavljali ter dvomili v vsako besedo in dejanje.

ŠKORPIJON
Brezskrbno razmišljanje se umika, soočiti se bo potrebno s povečano odgovornostjo v krogu družine. Spet se prebujajo intenzivne šibke točke, to je tokrat prebavni sistem. 

STRELEC
Nekomu nikakor ne zaupate, še posebej, če je vse skupaj povezano z zadevo, o kateri največ razmišljate. Zato dobro premislite, kako boste funkcionirali, da si ne nakopljete kakšne zamere.

KOZOROG
Dotaknili se boste družinskih stroškov, v smeri da jih zmanjšate ter da dokažete, da imate prav. Bodite bolj obzirni, ko boste govorili s tistimi, ki so vedno bolj občutljivi. 

VODNAR
Zaradi lune v ovnu se bo potrebno zavedati, da so dejanja močnejša od besed. Ne boste se branili pokazati svojih sposobnosti širšemu občinstvu, saj boste prepričani, da ste najboljši. 

RIBI
Izkazali se boste pri vseh tistih zadevah, ki zahtevajo iznajdljivost. Ne čakajte  v nedogled, da bodo drugi videli stvari tako kot vi. Naredite si načrt, pri katerem naj nič ne zmoti pozornosti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close