Dnevni horoskop za sredo, 25. januarja 2023

24. januar 2023

Dnevni horoskop za sredo, 25. januarja 2023

24. januar 2023

S konjunkcijo med Luno in Neptunom boste zaznali močno povezanost s skritimi zadevami, pa tudi z globino, še posebej v ljubezenskih odnosih.

Dolgi pogovori lahko razkrijejo skrite dimenzije ter vas rešijo notranjih napetosti. Odlično se boste znašli v vseh situacijah, ki zahtevajo rekonstrukcijo, prenovo ali popravek. Reševanja problemov se boste tokrat lotili učinkovito. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ostanite samozavestni, tudi ko vas bodo želeli prepričati, da ste nekaj naredili narobe. Naklonjeni boste dobri možnosti, ki je tokrat nikakor ne boste želeli izpustiti iz rok.

BIK 
Zaradi lune v ribah, ki prebuja sočutje, vas lahko močno obremeni nekaj domačih težav ali družinskih vprašanj, ki se bodo, če ne boste pravočasno odreagirali, še dodatno poglobila.

DVOJČKA 
Največ se bo dogajajo na finančnem področju. Pozitivna naravnanost vam bo še kako v pomoč, ko bo potrebno sprejeti konkretne finančne odločitve. Pomembno bo tudi, da ste previdni.

RAK 
Pričakujte zelo ugoden čas za kovanje bolj realnih in učinkovitih načrtov. Ni vam treba hiteti, saj se bo vse odvijalo bolj premišljeno, počasi, vendar dolgoročno zelo uspešno.

LEV 
Kljub temu da razmišljate o prostem času, se soočite s kupom nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila na delovni mizi. V domačem okolju ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas. 

DEVICA 
Ob sebi imate končno nekoga, ki je na vaši valovni dolžini, zato se sprostite in se v miru dogovorite o vsem, kar vam šviga po mislih. Zvečer, ko luna preide v ovna, si boste priznali, da ste zadovoljni.

TEHTNICA 
Z dobrim občutkom, da lahko zadeve uredite boste usmerjeni v stabilizacijo odnosa, ki vam veliko pomeni. Lahko ste brez strahu, saj se bodo strahovi popolnoma razblinili.

ŠKORPIJON 
Počasi prihajate do pomembnih in hkrati sumničavih vprašanj, kar je lahko v poslovnih odnosih velik kamen spotike. Pazljivo delujte z osebo, s katero sta že nekaj časa v težjih vibracijah. 

STRELEC 
Prenehajte dvomiti in čim prej pogumno stavite na to, da se bo vse rešilo ob pravem času, saj ste vendar prepričani, da ste rojeni pod srečno zvezdo, še posebej takrat ko se trudite.

KOZOROG 
Nekdo bo izpolnil vsa vaša velika, skoraj nemogoča pričakovanja. Na področju kariere in denarja ostanite zbrani. Vse se lahko dogovorite, tudi če gre za nakup ali prodajo. 

VODNAR 
Dobro premislite, preden se boste besedno lotili nekoga, ki vas moti morda le zato, ker je kot vaša senca. Treba bo spoznati resnico in ugotoviti, kaj je prav in kaj narobe.

RIBI 
Ne ocenjujte drugih po sebi, tudi taktiziranje se tokrat ne bi dobro obneslo, saj ste v zvezi z nekom pomembnim pod drobnogledom. Dajte vse od sebe in ne iščite bližnjic.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close