Dnevni horoskop za sredo, 1. februarja 2023

31. januar 2023

Dnevni horoskop za sredo, 1. februarja 2023

31. januar 2023

Ustavljate se tam, kjer čutite pripadnost in toplino.

Zaželeli si boste več bližine ter pozornosti tistih, ki so vam blizu. Velika vprašanja in težke naloge stopajo v ozadje, tudi notranji nemir se počasi umika iz obzorja. V čustvenem smislu boste želeli več poglobitev, seveda smiselnih. Čeprav bo vse delovalo počasi in nejasno se lahko z osredotočenimi koraki zavihtite višje in ujamete pravo priložnost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne iščite podpore pri nekomu, ki se samo hvali, saj bi se lahko močno opekli. Tokrat se morate znajti sami, kar vam je v bistvu nekako pisano na kožo, zato ne oklevajte preveč. 

BIK 
V ljubezni storite nekaj le po občutku. Pustite pretekle zadeve na miru in raje poskrbite za tisto, kar se bo dogajalo v bližnji prihodnosti. Poskusili boste doseči svoje z nekaj več navdušenja kot doslej. 

DVOJČKA 
Na področju kariere boste zazveneli prepričljivo in nekdo vam bo pomagal razvozlati težavno uganko. Na čustvenem področju ne bodite tako zelo nestrpni glede nekega klica ali sporočila.

RAK 
Nekdo nestrpno čaka na vaš korak, zato nikar z luno v dvojčkih ne pretiravajte v smeri, kako zelo ste zaposleni s pomembnimi zadevami. Nekaj boste rešili dokaj dobro, čeprav še vedno niste zadovoljni tako, kot bi lahko bili. 

LEV  
Izkoristite priložnost, ki se ne bo prav kmalu ponovila. Nekaj boste povedali nenavadno in s čudnimi besedami, morda tudi nepovezano. Zato naj vas ne preseneti nekoliko nenavaden odziv. 

DEVICA 
Tokrat boste izredno zahtevni, zato naj vas ne preseneti, če bodo drugi z vami izredno previdni. Storili boste nekaj, kar bo s pomočjo lune v dvojčkih premaknilo stvari z mrtve točke. 

TEHTNICA 
Cena za nekaj, kar si želite je lahko previsoka. Ponujajo vam nekaj zanimivega, a kaj, ko imate svojo vizijo, od katere ne boste želeli odstopati niti za milimeter. V ljubezni boste prilagodljivi.

STRELEC 
Potrebujete premik, da boste dobili novi zagon. Nekdo vas že nestrpno čaka, zato prenehajte z mencanjem. Na finančnem področju vam zaradi dobre pripravljenosti ne more spodleteti.

ŠKORPIJON 
Ljubezenski odnosi bodo dišali po optimizmu, nekaj pa vas bo vseeno motilo. Prihaja odpor do pripovedovanja zgodb, zato se potrudite, da ne boste kar naprej prekinjali sogovornika.

KOZOROG 
Nekaj ste sprejeli zelo hitro, v trenutku, zato poskusite izvedeti še kaj je v ozadju. Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot si mislite. Zato se lahko hitreje dogovorite in poskusite še enkrat.

VODNAR 
Nimate časa za vse, vseeno pa vam bo uspelo nekoga prepričati, da vam v zanimivi zgodbi začne slediti. Ne igrajte se z ljubezenskim ognjem, raje pomislite, kako se nasprotna stran počuti.

RIBI 
Ostanite zaradi opravljive energije, ki jo prebuja luna v dvojčkih na preži, posebno pri pogovorih o zasebnem življenju. Tudi v službi pazite glede denarja in preverite pogodbe, saj vam nagaja naivnost. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close